iPhone 11 Pro Max -onderdelen kosten ongeveer $ 450 voor Apple om te bouwen, onthult Teardown

iPhone 11 Pro Max -onderdelen kosten ongeveer $ 450 voor Apple om te bouwen, onthult Teardown

Apple’s meest huidige iPhone 11 Pro Max is een kostbare telefoon, net zoals verwacht. Het is ook een zeer capabele telefoon. Maar als u het 512 GB -model kiest, bekijkt u bijna $ 1500 iPhone. En dat is veel. Dus hoeveel kost het om te maken?

Hoewel we dat niet kunnen beantwoorden – weten we niet van transport, lonen van werknemers, ontwikkeling en nog veel meer – kunnen we antwoorden hoeveel de onderdelen zouden kosten. TechInsights kregen een 512 GB iPhone 11 Pro Max, haalde het uit elkaar en prijs vervolgens alle stukjes en beetjes.

Het veel dure aspect is de cam -opstelling, die binnenkomt op een coole $ 73,50. Het display is ook niet goedkoop en kost $ 66,50. De A13 -chip kost ook veel meer dan $ 64, wat een redelijk oud stuk van de totale prijs is.

Die totale prijs is $ 490,50, wat ongeveer een derde van de prijs is waarvoor dit specifieke model zou verkopen in een Apple Store. Dat klinkt niet als veel, maar zoals we zeggen, er zijn hier veel aspecten waarmee hier geen rekening wordt gehouden. De kosten van grondstoffen zijn niet het volledige verhaal, maar het geeft wel een aantal interessante informatie. Het is gewoon cruciaal om er niet te veel in te lezen.

Apple heeft op 20 september de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max uitgebracht en tot nu toe waren alle beoordelingen voornamelijk positief. De verkoop lijkt ook sterk en Apple wordt verondersteld veel meer apparaten van zijn fabrikanten te hebben gekocht. Vooral China lijkt een grote fan te zijn, iets waar Apple tevreden mee zal zijn, omdat het land al is geïdentificeerd als een cruciale voorverkoop.

(Bron: Techinsights)

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 13.1.3 Update: veiligheidsinhoudfixes, patches diepgaand door Apple

Downgrade iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 naar iOS 13.1.2, hier is hoe

Checkra1n iOS 13.1.2 Jailbreak op basis van CheckM8 Exploit ‘Aangekondigde’

Download: iOS 13.2 Beta 3 IPSW -links, OTA -profielfossier vrijgegeven

Download: iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Beste iPhone 11, 11 Pro Max Case met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

iPhone 11/11 Pro Max -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13.1

Jailbreak iOS 13/13.1 Statusupdate [continu bijgewerkt met de meeste huidige info]

U kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *