Download Vivo Nex 3 5G Wallpapers

Smartphonemaker Vivo is tegenwoordig op een rol als het gaat om ringvrije apparaten. De Chinese fabrikant is slechts één op de markt die meer dan andere makers streeft om de inkeping en punch-gat te valideren. Daarover gesproken, Vivo heeft ten slotte de wraps van het Vivo NEX 3 5G mobiele apparaat afgehaald. Nadat we hebben verklaard, hebben we vandaag voor u 1 Vivo NEX 3 5G Stock Wallpapers in FHD+ resolutie (1080 x 2256 pixels). Oké, laten we naar de wallpapers van de Vivo Nex 3 5G gaan, voldaan aan een overzicht van de specificaties.

Vivo Nex 3 5G wallpapers

Voor nu hebben we slechts 14 Vivo Nex 3 5G -achtergronden om te downloaden. Het behang is precies exact hetzelfde in de officiële weergave van de Vivo Nex 3 5G. Wij geloven dat het behang er zo goed uitziet en zich abstractief, cool, helder en levendig voelt. Zoals in, lijkt het wallpaper perfect te zijn voor DroidViewerers om te pronken op hun AMOLED -uitgeruste smartphones.

Nogmaals, de wallpapers zijn van het volledige HD+ -bereik met een resolutie van 1080 x 2256 pixels. Bezorgd niet, de volledige HD -resolutie is niet zo slecht als op papier, het is in feite meer dan voldoende voor het dagelijks gebruik. In werkelijkheid doet het er niet echt toe, omdat de meeste vlaggenschip -smartphones die QHD -panelen functioneren beschikbaar zijn in de FHD -resolutie van de assemblagelijn. Ik heb het gevoel dat QHD slechts een verspilling is van het uithoudingsvermogen van batterijen en een levenslange, verwerkingskracht en middelen. Dus nu begrijpt u waarom makers de schermresolutie vanaf de eerste dag inkrimpen.

Download de Vivo Nex 3 5G -achtergronden via de Google Drive -link hieronder als u deze wilt in zijn authentieke glorie (PNG). Anders, inspecteer onze galerij (JPG).

Download Vivo Nex 3 5G Wallpapers

De vivo nex 3 wallpaper ritssluiting samen met stock wallpapers van elke en elke vivo -smartphone kan worden gedownload via de onderstaande links. Voel je ook vrij om stock wallpapers van elk ander smartphonemerk te downloaden.

Vivo-nex-3-5g-stock-wallpapers.zip

Blader door alle vivo-stock wallpapers
Vivo Nex 3 5G: een ervaring op het hele scherm

Display, chipset, online knoppen …

Het all-screen vivo nex 3 5G
Het onlangs geopenbaarde en blootgestelde Vivo Nex 3 5G’s primaire hoogtepunt is de waterval AMOLED -weergave. Zoals in, hebben we een 6,89 ″ AMOLED -scherm dat Full HD (1080 x 2256 pixels) in resolutie is (hetzelfde geldt voor het behang). Het scherm is extreem afgerond aan de randen (bijna 90 graden), evenals extreem heel zeer kleine randen bovenaan en onderaan. Dit type stijl heeft Vivo in staat gesteld om over te schakelen naar touch-bediende knoppen voor de Vivo Nex 3 5G. De zakelijke telefoon noemt het aanraakgevoel dat de fysieke knop nabootst met ingewikkelde trillingen.

Verwerkingskracht wordt afgehandeld door de machtige, nieuwste en grootste Qualcomm Snapdragon 855 Plus -chipset. Wat betreft opslag en RAM, het enige dat we krijgen is 256 GB interieurgeheugen op zowel 8 GB als 12 GB RAM -varianten. Helaas is er hier geen microSD -kaartsleuf.

Biometrisch is de Vivo Nex 3 5G uitgerust met een in-display vingerafdruklezer.

Camerasysteem

Er zijn 3 cameramodules aan de achterkant van de Vivo Nex 3 5G. Ten eerste is een 64MP (brede) sensor aanwezig. Vervolgens hebben we een 13MP (telefoto) cam ingepakt door een 13MP (ultrawide) shooter. Aan de voorkant is er een pop-up cameramodule die een enkele 16MP (f/2.1) -module biedt voor je selfie-games.

De voorrichters en achterste nokken kunnen video’s opnemen met een resolutie van maar liefst 1080p @ 30 fps en respectievelijk 2160p @ 30fps.

Batterij, opladen, connectiviteit en Android OS

Een grote ingebouwde 4500 mAh-batterij is aan boord van de Vivo Nex 3 5G. De NEX 3 5G kan snel betalen op een indrukwekkende 44W. Zoals verwacht wordt opladen gedaan via de USB-C-poort.

Wat de connectiviteit betreft, omvat de Meizu 16S Pro dubbele band Wi-Fi A/B/G/N/AC, Bluetooth 5.0 LE samen met GPS voor navigatie en plaatsdiensten. Een 3,5 mm audio-aansluiting wordt aangeboden ondanks een volledig schermontwerp.

De Vivo Nex 3 5G introduceert met Android 9 taartgebaseerde Funtouch OS aan boord.

Download ook: Vivo Nex Stock Wallpapers (16 FHD+ Wallpapers)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *