Met deze iPhone -app kunt u HomeKit -gadgets beheren met behulp van Augmented Truth Buttons

Met deze iPhone -app kunt u HomeKit -gadgets beheren met behulp van Augmented Truth Buttons

We hebben tot slot een gebruik voor Arkit ontdekt, behalve dat draken over basketbalvelden lopen of IKEA -meubels in een kamer voorstellen, althans. Apple introduceerde Arkit 2.0 samen met iOS 12 en blijft bullish over de innovatie als geheel.

We zijn dubieus geweest over het werkelijke gebruik tot nu toe, maar Designer LinkDesk heeft het misschien al uitgesproken met zijn gadgets -app. In zijn gemakkelijkste vorm stelt gadgets individuen in staat om online knoppen in de echte wereld te produceren en die knoppen aan HomeKit -apparaten te binden.

Het resultaat is een knop die kan worden aangeboord in augmented reality, waarbij die knop vervolgens een HomeKit -accessoire beheert, afhankelijk van hoe dingen precies werden geconfigureerd.

Richt uw iPhone- of iPad -camera op echte gadgets in uw huis. Wanneer u een online controller op het juiste apparaat hebt geplaatst, zal deze zich daarmee verbinden. Vanaf dat moment verschijnt de juiste controller altijd op het juiste moment. U kunt HomeKit -gadgets zoals lampen, raambekleding of stopcontacten beheren met slechts één eenvoudige tik op de controller die in de kamer drijft.

Als dat geweldig lijkt, is het omdat het zo is. We hebben deze app getest en het is vrij opmerkelijk om op een knop te tikken die wordt weergegeven in de echte wereld en die dan hebben met Homekit. Inspecteer de video van de ontwikkelaar op een voorbeeld van wat dit ding kan doen, evenals u kunt downloaden en het zelf kunt proberen. Het is absoluut gratis, en tot nu toe, het waait ons op.

Het is natuurlijk of het gebruik van dit gebruik van een eenvoudiger is dan het gebruik van de huis -app, maar als u op iets moet kunnen wijzen als u op iets kunt wijzen en onmiddellijk kunt kunnen beheren, is dit de app voor u.

(Downloaden: gadgets – Beheer voor HomeKit voor iPhone, iPad in App Store)

Misschien wil je ook inspecteren:

Hoe iOS 12.1.1 te downgraden naar iOS 12.1

Download iOS 12.1.1 laatste IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

iOS 12.1.1 Finale wijzigingen, release -notities en functies: hier is wat nieuw is

Jailbreak iOS 12.1.1: Apple details Ian Beer Jailbreak Exploit Patched in de nieuwste firmware

Jailbreak iOS 12.1 / iOS 12 Update: Sandbox Gaseaway vrijgegeven voor openbaar

Jailbreak iOS 12.1.1 / 12.0.1 / 12 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple, evenals het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *