Grote veiligheidsfout ontwijkt Lockscreen – Galaxy S3 en Note 2

Smartphones hebben vandaag al onze persoonlijke informatie opgeslagen onder één kap, van Facebook en Twitter tot WhatsApp en SMS. Lockscreens zijn dus essentieel om deze privé -informatie van de externe ogen te beveiligen. Android is vooruitgegaan om allerlei soorten veiligheidsopties voor lockscreens te leveren, van de veel geaccepteerde patroonvergrendeling tot pincodes en gezichtsherkenning.

Tussen deze strijd van hoge beveiliging is de Koreaanse reus, Samsung, getroffen door een grote veiligheidsfout, waardoor elke persoon de lockscreen kan omzeilen, wat nogal rampzalig is. Omdat deze nieuwe fout mensen over de hele wereld minder veilig laat voelen, zouden we Samsung aansporen om dit zo snel mogelijk te repareren. Tot dan zou je dit op je eigen quad-core beesten kunnen proberen en ons vertellen hoe het gaat!

Dit zijn de stappen om de bug te reproduceren:

Vergrendel je telefoon, zoals je gewoonlijk doet

Schakel het display in

Tik op noodoproep

Selecteer optie voor noodcontacten die linksonder worden geplaatst

Druk op de startknop

Tik snel op elke widget of app die op uw startscherm wordt weergegeven

OPMERKING: deze stappen zijn legitiem en gecontroleerd op aandelenfirmware. Het duurt echter een paar pogingen totdat je de timings ideaal krijgt en het onder de knie krijgt, maar het zal vanaf daar soepel varen.

Ook een wettelijke waarschuwing ideaal daar: we zijn niet verantwoordelijk voor een juridisch geschil en/of misbruik van persoonlijke privacy, u bent op eigen risico.

Neem dit moment om te overwegen dat uw apparaat nooit echt is beveiligd en ADB -hacks zijn altijd mogelijk. Daarom benadrukken we het feit dat u de beste verdediging bent voor uw telefoon tegen intrusies. Dus als je iemand vindt die je geliefde smartphone verkeerd maakt, sla ze dan gewoon. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade!)

Dus, vertel ons over je ervaring met de fout en blijf op de hoogte voor wanneer Sammy een oplossing vrijgeeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *