Wat is de matrix … Klok?

Wat is de matrix … Klok?

We zijn geschrokken we hebben dit soort klok niet eerder gezien, of misschien hebben we het, maar vergeten het in de donkere archiefkasten van onze geest. Het bovenstaande beeld van de Matrix-klok van [Danjhamer] doet het niet helemaal recht, want dit is een klok die niet alleen doorkijkt en de notulen / uren beperkt.

In plaats daarvan zwaait een vertrouwde matrix-esque regenanimatie in van bovenaf, het uitwisselen van oude nummers voor nieuw. Voor het grootste deel is de build wat u zou verwachten: een 16 × 8 LED-matrixdisplay aangedreven door een TLC5920-LED-driver, met een Arduino die gebruik maakt van een DS1307 RTC (real-time klok) met een coincelbatterij om bij te houden tijd bij het niet aangedreven via USB. [Danjhamer] heeft ook een 3D-afgedrukte behuizing gecreëerd en een piezo-luidspreker toegevoegd om de klok toe te staan ​​om de aanpasbare muzikale alarmen uit te keren.

Je kunt schema’s en andere details vinden op de projectpagina van zijn hackaday.io, maar eerst onder de sprong slingeren om een ​​stuk meer van de basisbasis van de klok maar ongelooflijke animaties te bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *