Naar het park gaan met je Augmented Truth Sweetheart

Lonely? Verveeld? Echt in J-POP? Als u een type van deze dingen bent, is hier de ontwikkeling voor u. Het is een Augmented Truth-systeem waarmee je op een date kunt gaan met een van Japan’s veel prominente online zangers.

Het geselecteerde personage om te pronken met deze Augmented Truth Sweetheart Tech is [Hatsune Miku], een spraaksynthesizer gepersonifieerd als een Anime Avatar van een poppen. [Miku] is een immens prominent personage in Japan, met talloze mensen die naar haar concerten gaan, dus het selecteren van haar voor deze Augmented Truth Sweetheart Job was een duidelijk keuze.

De ontwikkelgegevens voor deze hack zijn een beetje spaarzaam, beschaamd door de vreselijke Google Translate resultaten van de blog die is gekoppeld in de YouTube-beschrijving. Van wat we kunnen verzamelen van de video en dit Twitter-account is de ontwikkeling gebaseerd op een ASUS XTION KINECT-kloon en een groot paar videoscles.

We verwachten de opmerkingen voor deze publicatie om te vullen, ‘Japan is echt rare’ opmerkingen, maar we kunnen een paar zeer, extreem geweldige toepassingen van deze technologie zien. Geloof bijvoorbeeld precies hoe geweldig het zou zijn om door [Einstein] te worden geleid door [Einstein] of rond Philadelphia door [Ben Franklin].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *