Hand-wond borstelloze motoren Revive Grounded Quad

Hand-wond borstelloze motoren Revive Grounded Quad

Je bent gelukkig fpving met de wilde blauwe ginds, zowel ontwijken als Jinking met de uitdagingen van je gewenste quadcopter-racecursus. Je krijgt een schaduw zo goed in de buurt van een tak en onverwacht de foto in je bril krijgt de shakes en je vogel raakt het vuil. Dan geur je de rook en je begrijpt wat er is gebeurd – een beschadigd mes zette zowel een motor uit de balans en verbrandde een wikkeling in de stator.

Wat moeten we doen? Een praktische piloot kan de quad naar de genezingsbank sturen voor een motorvervanging. Maar [Bradtheripper] geeft de voorkeur aan de kans te nemen de kans om zijn verbrande-uit-borstelloze motoren met de hand te spoelen, ondanks de waarheid dat nieuwe alle vijf dollar kost. Er is wat waanzin voor zijn methode, die hij in de onderstaande video aantoont, maar er is eveneens een rechtvaardiging voor de inspanning. [BRAD] Coil-transplantatie van de spoeltransplantatie, een 2205 racemotor, oorspronkelijk gewikkeld met verdubbeld 28AWG-magneetkabel van onbekende herkomst. Hij koos ervoor om het terug te spoelen met Top Notch 25awg geƫmailleerde draad, die bijna dezelfde ampas in een enkele, veel eenvoudiger te beheren, evenals minder kwetsbare dirigent. Plus, door divers het aantal beurten op elke pool van de stator, is hij in staat om de prestaties van de motor te wijzigen.

In totaal zijn er veel geweldige technieken hier in de gegevens weg voor een regenachtige dag. Als u zoveel mogelijk snelheid op de BLDC Motor Basics krijgt, kunt u deze primer inspecteren. Of u kunt gewoon beginnen met 3D-afdrukken uw eigen BLDC-motoren.

Bedankt voor de tip, [Thjubeck]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *