Hot Plate roerder lost ondersteunmateriaal op in 3D-gedrukte objecten

wanneer u een 3D-object wilt afdrukken dat u in problemen komt als er een onderdeel is dat niets eronder heeft. Het hete, zachte gloeidraad dat uit de extruder komt, zal met de zwaartekracht hangen als het niet iets wordt gegeven om op te rusten terwijl het uithardt. De oplossing is om een ​​tweede materiaal als ondersteuning te gebruiken. Maar dan moet je een manier vinden om de ondersteuningsstructuur te verwijderen wanneer het afdrukken klaar is. Dat is waar deze schoonheid binnenkomt. Het is een verwarmde roerplaat voor het oplossen van PLA.

De PLA wordt afgedrukt met behulp van een tweede extruderkop. Zodra het deel is afgekoeld [Petrus] brengt het in een verwarmd bad van natriumhydroxide (LYE). Het oplosmiddel zal de PLA verwijderen, maar niet schaadt de ABS. Over ABS gesproken, [Petrus] vermeldt ook dat dit kan verdubbelen als een temperatuurgestuurde kookplaat voor het polijsten van ABS-prints met behulp van acetondamp.

Er zijn allerlei goede dingen in deze beest, dus bekijk de volledige plannen om meer te leren. Ons favoriete deel is de roerbalk die een stuk met schroefdraaddraad en een paar noten is. Om het veilig te maken in de chemicaliën die 3D een pilvormige behuizing voor het heeft afgedrukt.

[Bedankt mat]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *