Alles wat u moet weten om een ​​lasergraveerder van schroot

te maken, bekijk de Einstein-kop die [Sebastian Müller] is geëtst op de cover van zijn rekenmachine met behulp van een lasergraveerder die hij helemaal opnieuw maakte. We denken dat hij een geweldige baan heeft gedaan met de build, maar we zijn zelfs veel verbaasd met het werk dat hij de technieken die hij gebruikte om alle componenten die hij vroeger de technieken die hij vroeger te delen en het opnieuw indienen van alle componenten. Het is een ideale hulpbron die vrij eenvoudig zou moeten zijn om aan te passen aan de hardware van verschillende model / fabrikantbron.

Hij gebruikte een oude scanner en een oude printer voor het grootste deel van de delen. Deze zijn beide oorspronkelijk ingesloten stappenmotor bediende Gantries, die bij elkaar trekken om de x- en y-assen in zijn Frankenstein-lasergraveur te vormen. Naarmate de delen bij elkaar kwamen, begon hij op de controlelektronica die een paar easydriver Stepper Motor Boards en een Arduino omvat.

Op dit punt nam hij het apparaat voor een test-run, waarbij hij een markering aan de wagen had bevestigd om het te gebruiken als een penplotter. Na het instellen van een solide prestaties bij dit [Sebastian] ging verder met het toevoegen van de laserdiode. Hij heeft betrekking op het besturen van de diode, evenals focale puntuitlijning in een geweldig detail. Het lijkt erop dat zijn website post dezelfde inhoud heeft als de hierboven gekoppelde instructies, maar we wilden de link achterlaten voor het geval

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *