De R-390A-strijdkrachten hacken Shortwave Radio-ontvanger om ook

te verzenden nadat hij zijn handen op deze relikwie [Gregory Charvat] hendelt om het te hacken, de ontvanger in een transceiver te zetten.

Het kan oud zijn, maar de R-390A is niets om op te spotten. De capaciteiten zijn onder meer AM, code, evenals FSK-bediening van 500 kHz tot 32 MHz. Het is echter een ontvanger zonder methode om op exact dezelfde bands te verzenden. Dit is waar [Gregory’s] hack in het spel komt. Hij realiseerde de oscillator-feed van de variabele frequentie binnen van de R-390A om zijn 20 M-zijbandeenheid te gebruiken. Over het algemeen is wat dit wel in staat is hem in staat te stellen om te beheersen wat uit de 390, het gebruik van de microfoon uit de SSB – samen met enkele schakelhardware – om zijn eigen berichten te verzenden.

Zijn demovervideo begint bij hem en maak een paar contacten met behulp van de gehackte apparatuur. Hij brengt vervolgens een lange tijd door op het whiteboard dat de veranderingen uitlegt. Dit deel ging over onze hoofden, maar het wordt echter veel duidelijker wanneer hij de situatie opent en de daadwerkelijke modificaties toont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *