5 Android -apps die de moeite waard zijn om te rooten voor

5 Android -apps die de moeite waard zijn om te rooten voor

Android heeft een lange weg afgelegd omdat de oprichting ervan. Het is in een paar jaar zoveel verbeterd dat je je apparaat niet echt meer hoeft te rooten om iets te krijgen dat je eerder niet had. Denk er maar eens over na, we hebben nu schermopname-apps, doze, wifi-tetheringoptie, die allemaal 5 jaar geleden root-toegang vereisten. Dat betekent echter niet dat u geen reden hebt om uw apparaat meer te rooten. Dat gezegd hebbende, hier zijn 5 Android -apps die het gedoe waard zijn.

Lees ook: 5 veilige dingen om te doen na het rooten van je Android

1. Titanium back -up

Titanium back -up, zoals de naam al doet vermoeden, maakt een back -up. Waar maakt het nu een back -up van? Alles! Het kan een back -up maken van al uw apps, hun gegevens en zelfs het hele systeem. Anders dan dat, kunt u ook van systeem -apps of bloatware afkomen.

Als je een van de oudere apparaten hebt, is het mogelijk dat het met vrij lage opslag en RAM -ram is; Het is ook een mogelijkheid dat het met een heleboel bloatware kwam – apps aangeboden door de producent en drager die je nooit gebruikt, maar toch houdt, zodat ze je opslag kunnen verspillen en RAM en batterij op de achtergrond kunnen opeten. Titanium back -up kan dat voor u zorgen. Het maakt een periodieke back -up van alles en geeft u ook een optie om het rechtstreeks te synchroniseren met cloudservices zoals Google Drive of Dropbox.

[GooglePlay url = ””/]
2. Adaway

Als je uitgeput bent van advertenties die je telefoon opduiken, probeer dan Adaway. Adaway installeert hosts -bestand op systeemniveau en blokkeren advertenties van weergegeven in apps, games en zelfs op bepaalde websites. Je kunt een paar dingen op de witte lijst staan ​​als je wilt. Het leuke is dat het een eenmalig proces is; Zodra het het hosts -bestand installeert, hoeft u het niet steeds opnieuw te openen, tenzij er een update is voor de genoemde bestanden.

Lees ook: hoe u Google Assistant kunt verwijderen en Google nu teruggaat

3. Xposed framework

Xposed is het aanpassingsequivalent van aangepaste ROM’s. Ik bedoel, het geeft je enorme controle over de manier waarop je apparaat eruit ziet en voelt. Met behulp van X -Pecposed Modules krijgt u zoveel aanpassingsopties die u meestal krijgt na het flashen van een aangepaste ROM. Het brengt interfaceveranderingen op systeemniveau aan, dus vereist het worteltoegang. En, hoewel het diep van binnen verandert, is alles tijdelijk. Verwijder gewoon de module en start uw apparaat opnieuw op, en het is terug naar de vorige status.

4. Diskdiger

Als je ooit de pijn hebt gevoeld van het onbedoeld verwijderen van een afbeelding van je telefoon, zul je dol zijn op diskdiger. Diskdigger is een recycle -bin -equivalent voor Android. Met deze app geïnstalleerd, als u per ongeluk een afbeelding of een foto verwijdert (of zelfs met opzet), kan deze worden hersteld – zelfs als het apparaat is opgemaakt. U kunt de bestanden herstellen of per e -mail rechtstreeks vanuit de app verzenden.

[GooglePlay url = ””/]
5. Tasker

Tasker is een automatiseringstool die ongelooflijk krachtig is. Hoewel het op een niet-rooted apparaat werkt, krijgt u in combinatie met een geroot-apparaat een telefoon die alles kan automatiseren, van eenvoudige taken tot complexe activiteiten. Het heeft zeker een leercurve, maar als je eenmaal begrijpt hoe het werkt, heb je een volledig duidelijk en geautomatiseerd apparaat.

Moet lezen: hoe u uw Android -apparaat kunt themeren met Substratum

[GooglePlay url = ””/]
Er zijn veel andere fantastische apps die het meeste uit de root -toegang halen – Greenify, Servicely, GMD GestureControl, GL Tools, Wakelock Detector, Viper4android – om er maar een paar te noemen, maar al deze apps konden niet in de lijst worden opgenomen simpel Er zijn te veel apps die er zijn en dat elk van hen dit korte artikel ongelooflijk lang zal maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *