Download en zet Samsung Galaxy S8 Launcher APK op Samsung Devices

Download en zet Samsung Galaxy S8 Launcher APK op Samsung Devices

We waren de allereerste onder websites om de gelekte stock wallpapers uit de Galaxy S8 te delen die een paar dagen geleden werd onthuld. Bij de leiding van de officiële lancering hebben we ook de officiële stock wallpapers van de Galaxy S8 en S8 Plus gedeeld.

De Samsung Galaxy S8 zal op 29 april wereldwijd worden uitgebracht, evenals de pre-orderregistraties zijn ook begonnen. Ondertussen, als u de Stock House Launcher -apps van de Galaxy S8 wilt proberen, kunt u dit nu doen, omdat de Launcher App APK -gegevens nu uit zijn.

Om de Samsung Galaxy S8 Launcher APK in te stellen, moet u een Samsung Galaxy -apparaat hebben. Omdat ik het heb geprobeerd op mijn Rooted Galaxy S7 Edge Running Stock Android 7.0 Nougat, ben ik niet buitengewoon zeker of het op Samsung -telefoons met Marshmallow zal werken of niet.

De verstrekte APK kan worden geïnstalleerd op zowel geroote of niet-rooted gadget, net als een typische app. Hieronder staan ​​enkele screenshots die laten zien wat er nieuw is in de huiswerper die wordt geleverd met de nieuwe individuele interface van Galaxy S8.

Moet zien: Samsung Galaxy S8 -stijl voor Samsung -apparaten

Screenshots

Het installeren van Samsung Galaxy S8 Launcher APK op Samsung -apparaten

Houd er rekening mee dat uw telefoon op de stock Samsung -firmware moet worden uitgevoerd. Het maakt niet uit of uw telefoon is geworteld of niet.

Mis niet:

Samsung Galaxy S8 Stock Wallpapers (24 muren) en ringtones

Samsung Galaxy S8 Icon Pack

Installeer de Bixby Assistant van Galaxy S8 op Samsung -apparaten

Als u niet precies begrijpt hoe u APK -bestanden handmatig kunt instellen, voldoet dan aan de onderstaande instructies:

Download de Samsung Galaxy S8 Launcher-app en extraheren de zip: touchwiz-home_com.sec_.android.app_.launcher.zip | Spiegel

Kopieer de gedownloade APK -gegevens naar uw Samsung Galaxy -telefoon.

Open nu mijn bestanden -app en navigeer naar touchwiz home_com.sec.android.app.launcher.apk -bestand.

Tik er op en kies vervolgens instellen optie.

Wanneer de app is geïnstalleerd, Open Instellingen> Toepassingen> Standaard -apps en kies Touchwiz House als u standaard house -launcher.touchwiz home_com.sec.android.app.launcher

In de situatie dat u een leeg scherm tegenkomt of de fout op de hoogte brengt, gaat u naar Instellingen> Apps> Touchwiz House en tikt u erop. Kies vervolgens opslag en tik op het verwijderen van gegevens.

Gedaan!

Je zou nu moeten kunnen genieten en de geheel nieuwe Touchwiz House Launcher -app van de Galaxy S8 op je Samsung -apparaat kunnen bekijken.

Editor’s pick voor jou:

Hoe u S-Health-app kunt gebruiken op gewortelde Samsung-apparaten met struikgeluid Knox

Schakel snel antwoord in van Lockscreen op Samsung -apparaten met Nougat

Pas de grootte van snelle instellingen tegels aan op Samsung Galaxy -apparaten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *