Bespaar 13% op een cruciale 4TB NAND SSD en krijg het dit weekend

Bespaar 13% op een cruciale 4TB NAND SSD en krijg het dit weekend

Amazon verkoopt nu de enorm populaire cruciale MX500 4TB NAND SSD voor slechts $ 314,88. Dat is een korting van 13% en $ 45 korting op de oorspronkelijke vraagprijs van $ 360, maar het is een deal die waarschijnlijk niet voor altijd zal duren.

Amazon zegt eigenlijk niet wanneer deze deal zal eindigen en dat geeft aan dat het dit elk moment zou kunnen doen. Misschien is het misschien een goed moment om uw koop te plaatsen als u denkt dat u misschien van deze deal wilt profiteren, terwijl de prijs nog steeds hot is.

Koop: cruciale MX500 4TB NAND SSD van Amazon: $ 314,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 360

Evential Reads/schrijft tot 560/510 MB/s en willekeurige lezingen/schrijft tot 95k/90k op alle bestandstypen
Versneld door Micron 3D NAND -technologie
Integrated Power Loss Immunity behoudt al uw opgeslagen werk als de stroom onverwacht wordt gesneden
AES 256-bit op hardware gebaseerde codering houdt gegevens veilig en veilig voor hackers en dieven

Op het moment van schrijven heeft de cruciale MX500 4TB NAND SSD veel meer dan 76.600 beoordelingen met een gecombineerde rating van 4,8 sterren uit een mogelijke vijf. Dat is een score die een indicatie is van alles wat deze SSD zo populair maakt. Het heeft een enorme 4 TB -capaciteit voor het opslaan van al uw apps, games en bestanden en de leessnelheden van 560 MB/S zullen die bestanden ook geweldig en snel rondgaan.

Cruciaal zegt dat deze SSD wordt geleverd met geïntegreerde immuniteitstechnologie van stroomverlies die ervoor zorgt dat bestanden worden opgeslagen, zelfs wanneer de stroom onverwacht wordt gesneden. Er is ook ondersteuning voor AES 256-bit op hardware gebaseerde codering.

Cruciaal maakt gebruik van een vijfjarige garantie met deze SSD en u kunt ook kleinere capaciteiten kiezen als u ook wat geld wilt besparen. Maar vergeet niet dat deze specifieke deal snel kan eindigen, dus handel nu om teleurstelling te voorkomen.

Misschien wil je ook kijken:

Download: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA -profiel uitgebracht

Hoe slechte iOS 16 batterijduur afvoer [gids]

Jailbreak iOS 16.0.3 op iPhone- en iPad -statusupdate

iOS 16 compatibele en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 verborgen functies: 100+ veranderingen die Apple ons niet heeft verteld

Download: iOS 16.0.3 OTA -profielfossier, IPSW -links vrijgegeven

Download iOS 16 laatste IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *