Apple’s afvalvlindertoetsenbord kost het $ 50 miljoen in een claimregeling

Apple heeft een regeling bereikt over zijn problematische vlinder MacBook -toetsenborden, volgens een rapport. Die schikking is een algemeen waard van $ 50 miljoen.

De Butterfly -toetsenborden maakten deel uit van de MacBook -line -up die een paar van de slechtste faaltarieven tot nu toe zag. Secrets zouden vast komen te zitten, sommigen zouden niet meer werken, evenals hele toetsenborden zouden uiteindelijk nutteloos zijn. De reparatie had een grote reparatie nodig, ter vervanging van het hele bovenste deel van het notitieboekje in het proces.

Nu heeft een class-action claim rond de problemen geresulteerd in een schikking van $ 50 miljoen, meldt Reuters.

De nederzetting omvat klanten die MacBook, MacBook Air hebben gekregen, evenals veel MacBook Pro -ontwerpen tussen 2015 en 2019 in zeven Amerikaanse staten: California, Florida, Illinois, Michigan, New Jersey, New York en Washington.

Het probleem verklaart dat het reparatiewerkprogramma van Apple niet geschikt was, omdat de vervangende toetsenborden vaak exact hetzelfde probleem hadden, hoewel het vaak weken of maanden duurde om zichzelf als een herhaalprobleem te presenteren.

Wat betreft hoeveel particuliere Apple -klanten kunnen verwachten, dat hangt af van de situatie. Verwacht wordt dat de uitbetalingen van $ 395 naar mensen gaan die meerdere keren toetsenborden hebben vervangen, terwijl naar verwachting $ 125 wordt verstrekt aan mensen die één toetsenbord hebben vervangen. $ 50 is ook ingesteld om te worden gebruikt aan mensen die alleen cruciale caps hebben vervangen als onderdeel van het probleem.

De toetsenborden van Apple zijn nu veel robuuster, waarbij het bedrijf de problematische stijl een paar jaar geleden heeft gedumpt.

Misschien wil je ook inspecteren:

Jailbreak iOS 15.5 op iPhone en iPad Condition Update

Download: iOS 15.5 laatste IPSW -links, OTA -gegevens samen met iPados 15.5 vrijgegeven

iOS 16 Beta -compatibel en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 Beta 4 downloaden, releasedatum: wanneer wordt verwacht dat Apple het zaait?

iOS 16 Beta 3 Download IPSW -links voor iPhone, iPad Out nu voor ontwikkelaars

iOS 16 Beta 3 Profielgegevens Download van OTA -update zonder Dev -account, hier is hoe

Download iOS 16 Beta 3 IPSW -links en ingesteld op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *