Deze 20-inch LED-monitor is van jou voor minder dan $ 100 vandaag

Deze 20-inch LED-monitor is van jou voor minder dan $ 100 vandaag

Amazon verkoopt nu de scepter 20-inch LED-monitor voor slechts $ 99,97, als u binnenkort een aankoop plaatst. Het bedrijf zegt niet hoe lang deze deal zal worden aangeboden, wat impliceert dat het op elk soort moment kan eindigen. Zorg ervoor dat u het niet mist door uw aankoop nu te krijgen voordat deze te laat is.

Amazon zou de Scepter 20-inch LED-monitor meestal verkopen voor ongeveer $ 120, wat betekent dat dit een deal is die $ 20 waard is, evenals 17% korting op die oorspronkelijke vraagprijs, allemaal zonder de noodzaak van kortingscodes of kortingsbonnen op het scherm die u Misschien vergeten te gebruiken.

Koop: Scepter 20 ″ 1600 x 900 75Hz LED -monitor van Amazon: $ 99,97 | Oorspronkelijke prijs: $ 120

Snelle reactietijden verminderen spook- en vervaging tijdens het overgaan van pixels, waardoor de vijand en het terrein tijdens chaotische momenten precies in focus wordt gehouden.

Op het moment van schrijven heeft deze Scepter 20-inch LED-monitor veel meer dan 1.800 beoordelingen op Amazon met een gecombineerde rating van 4,4 sterren uit een mogelijke vijf. Dat is een uitstekende score voor een product dat kan worden gebruikt voor kantoorwerk, gamen en al het andere. De monitor heeft ingebouwde luidsprekers en een 75Hz revitaliserende tarief om te garanderen dat niets op het scherm wazig is. Er is ook een blauwe lichtverschuivingsoptie die blauw licht vermindert wanneer je dat nodig hebt.

FPS-RTS-spelmodi: FPS en RT’s zijn de aangepaste set-display-instellingen van SCEPter gebouwd voor een verbeterde gaming-ervaring. FPS (First Person Shooter), RTS (realtime strategie).

Nogmaals, er is geen indicatie van wanneer deze deal zal eindigen – handel nu om ervoor te zorgen dat u niet veel meer betaalt dan nodig is!

Misschien wil je ook bekijken:

Jailbreak iOS 15.5 op iPhone en iPad -statusupdate

Download: iOS 15.5 laatste IPSW -links, OTA -bestanden samen met iPados 15.5 vrijgegeven

iOS 16 Beta -compatibel en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 Beta 4 downloaden, releasedatum: wanneer wordt verwacht dat Apple het zaait?

iOS 16 Beta 3 Download IPSW -links voor iPhone, iPad Out nu voor ontwikkelaars

iOS 16 Beta 3 profielbestand downloaden van OTA -update zonder Dev -account, hier is hoe

Download iOS 16 Beta 3 IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *