Vermeende foto’s van 3e-gen Moto X 2015 gelekt

Vermeende foto’s van 3e-gen Moto X 2015 gelekt

Iedereen lijkt een geweldig lek van smartphone te houden. vooral als u momenteel op de markt bent voor een nieuwe glanzende apparaten, evenals zelfs nog veel meer, dus wanneer het officiële evenement van het bedrijf net om de hoek staat en zo moeilijk heeft gewerkt om zoveel mogelijk wraps te houden tot dan. Motorola, dat voor 28 juli een evenement in het dagboek heeft in het dagboek, ziet er specifiek uit om een ​​aantal nieuwe smartphones te onthullen, namelijk de Moto G 2015, evenals Moto X van de derde generatie. Aangezien informatie over de gadgets verwijst, is er recent op internet opgekomen, waarbij vandaag niet anders is, omdat we een pre-event-kijk krijgen op wat wordt gefactureerd als de Moto X 2015.

De foto’s zelf kwamen eerst op de Peru Android Facebook -pagina en lijken een smartphone te tonen die is gemarkeerd met “Motorola Confidential Property: niet te koop” en wordt gespeculeerd als het Moto X -aanbod van dit jaar. De hardware zelf is niet precies spectaculair om naar te kijken, maar het is absoluut geen mutant van een apparaat, omvat een specifieke geavanceerde esthetische oproepen en zullen onmiskenbaar charme voor specifieke Android -fans die willen stappen van de normale enorme hitters in deze markt. Het komt ook in totaal met een geweldig front dat omgaan met flits die moet helpen bij het oplossen van het gruwelijke fenomeen van selfies met weinig licht.

De Facebook -pagina verantwoordelijk voor het lekken van de foto’s lijkt eveneens het gezichtspunt te zijn dat Motorola heeft gebundeld in biometrische authenticatie in het type vingerafdrukbezoeker dat is gehuisvest in de lagere voorste luidspreker in plaats van aan de achterkant van de smartphone. Een vingerafdrukbezoeker is in het verleden voor deze gadget geruchten, maar de plaatsing lijkt in alle eerlijkheid nogal bizar.

De mensen op Peru Android Facebook -pagina zijn nogal enthousiast dat de info en foto’s uit een anonieme bron kwamen, evenals dat, terwijl het er verleidelijk uitziet en het potentiële is om het echte aanbod te zijn dat ze niet kunnen verifiëren zijn geldigheid door middel van officiële bronnen. Toch hebben we slechts een kwestie van dagen om te wachten tot Motorola het deksel optilt.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *