Tech Deals: ongebruikelijke $ 20 disconteringsvoet op Apple HomePod, $ 9 iPhone 8 Plus Case, $ 10 korting op Mario Odyssey voor Nintendo Switch, meer

Tech Deals: ongebruikelijke $ 20 disconteringsvoet op Apple HomePod, $ 9 iPhone 8 Plus Case, $ 10 korting op Mario Odyssey voor Nintendo Switch, meer

Innovatie en nieuwe producten zijn altijd veel beter als u niet volledig hoeft te betalen kosten om ze te bezitten. In feite gaat dat echt voor elk type winkelen. Hoe groter de korting, hoe zoeter de aankoop. Zoals altijd zijn onze dagelijkse technische aanbiedingen ontworpen om ervoor te zorgen dat u gewoon geen volledige kosten moet betalen om nieuwe gadgets of op technologie gebaseerde hardware in uw leven te krijgen.

Beginnen met we kijken naar een disconteringsvoet van $ 20 op de Apple HomePod, wat betekent dat u de luidspreker kunt pakken voor zo $ 330, een daling van de gebruikelijke $ 395 kostentag.

Vervolgens is de Microsoft Surface Mouse voor slechts $ 33, zorgvuldig aangevolgd door een korting op Digital Digital Download van Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch. Er is ook een iPhone 8 Plus -situatie die in de mix wordt gegooid, naast een laptop -rugzak voor een prijs van een prijs. Zoals altijd, zorg ervoor dat u snel handelt om het product van uw optie uit de lijst hier te pakken, omdat deze aanbiedingen meestal tijdgevoelig zijn en onder voorraad niveaus zijn. Geniet van de besparingen!

Microsoft Surface Mouse ($ 33 ​​met promotie, meestal $ 39,99)

Dit is de betekenis van een minimalistisch product. Als u echt een muis eisen die het type van de functie waardeert, en die elk type onnodige bellen en fluitjes wegneemt om u gewoon de perfecte navigatie -ervaring te bieden, dan is deze Microsoft -hardware een geweldige keuze.

Het beste van alles is dat je de muis voor een beetje $ 33 kunt pakken met behulp van het naleven van de promotiecode bij Inspect Out: PSPRINGBF.

Koop: Microsoft Surface Mouse van eBay: $ 33 | Oorspronkelijke prijs: $ 40

Apple HomePod ($ 329,99, meestal $ 350)

Je hebt hoogstwaarschijnlijk gehoord van HomePod. Je hebt hoogstwaarschijnlijk ook gehoord dat het een extreem capabel stukje set is dat onwerkelijke audio uitpompt en al zijn elementen in een vrij kleine schaal past. Fluister gewoon “Hé, Siri”, geef het een commando, en je bent geweldig om met deze nieuwste Apple -hardware te gaan.

Koop: Apple HomePod van eBay: $ 329,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 350

Super Mario Odyssey voor Nintendo Switch – digitale downloadcode ($ 48,75, meestal $ 59,99)

Als je Mario wilt meenemen op een boeiende, globe-trotting-ervaring om nieuwe werelden te verwerken, dan is dit de game voor jou. Deze digitale download betekent dat u onmiddellijk toegang krijgt tot de titel zonder te hoeven wachten op levering. Het biedt u ook de mogelijkheid om Mario op een hele nieuwe manier te ervaren.

Koop: Super Mario Odyssey voor Nintendo Switch – Digitale downloadcode van Amazon: $ 48.75 | Oorspronkelijke prijs: $ 60

Anker Karapax Breeze iPhone 8 Plus situatie ($ 7 met promotiecode, meestal $ 25,99)

Het beschermen van uw gadget tegen schade of druppels zou zeker geen bijzaak moeten zijn. Dat is de reden waarom, als je zoiets als iPhone 8 Plus hebt, je zeker moet denken aan deze situatie van Anker. Het is duidelijk dat het sterke advies hier is om de gadget helemaal niet te verminderen of te mishandelen. Maar als je dat doet, zal dit je op zijn minst enig vertrouwen geven dat het geen spel is.

Nog beter, u kunt de naleving van de promotiecode bij het afrekenen gebruiken om de situatie te pakken voor slechts $ 7: BLCK9015.

Koop: Anker Karapax Breeze iPhone 8 Plus Situatie van Amazon: $ 7 | Oorspronkelijke prijs: $ 26

Laptop-rugzak met anti-diefstal bescherming, USB-poorten, waterweerstand ($ 14,99 met promotiecode, meestal $ 79,99)

Degenen die een high-end uitziende rugzak vereisen om hun laptop en elk type andere stukken technologie op te slaan, moeten dit product zeker inspecteren. Deze tas heeft voldoende ruimte voor een 15,6-inch laptop met meegeleverde accessoires, zal goed op je rug vormt, en laat je van A naar B komen zonder je zorgen te maken over het brengen van je kit.

Het heeft ook USB-oplaadhavens, anti-diefstalbeveiliging ontwikkeld direct in, naast waterbestendigheid.

U kunt de naleving van de promotiecode bij het afrekenen gebruiken om de rugzak te pakken voor slechts $ 15: BMHSBJOS.

Koop: SOSOON Laptop Backpack van Amazon: $ 14,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 80

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *