Apple doet $ 2,5 miljoen donatie aan het Amerikaanse Rode Kruis om te helpen met Hurricane Sandy Support -inspanningen

Apple doet $ 2,5 miljoen donatie aan het Amerikaanse Rode Kruis om te helpen met Hurricane Sandy Support -inspanningen

Het was niet zo lang geleden toen we u het nieuws bracht dat Apple een toegewijde liefdadigheidsinstelling had opgezet met de pagina met hun iTunes -terugbetalingsfaciliteiten aan Verzamel donaties van het publiek namens het Amerikaanse Rode Kruis. Het systeem werd op locatie geplaatst om Apple Accounthouders in staat te stellen een geldelijke donatie aan het goede doel te doen om te helpen bij de continue hulpinspanningen als een nasleep van orkaan Sandy zonder de vereiste om een ​​extra login te produceren of terugbetalingsgegevens aan externe partijen te verstrekken. In een interieur -e -mail die naar Apple -medewerkers is verzonden, heeft Tim Cook de toewijding van zijn bedrijf aan de zaak geschetst met een eigen donatie van $ 2,5 miljoen.

Hurricane Sandy is een van de krachtigste orkanen die geregistreerd is en heeft de afgelopen week of zo de schade aan de oostkust van de Verenigde Staten veroorzaakt. Apple heeft al voorlopige stappen ondernomen om een ​​platform te bieden, evenals een toegangspoort om monetaire bijdragen van het publiek te verzamelen, waarvan 100% is bijgedragen aan het Amerikaanse Rode Kruis. Tim Cook schetst in een e -mail dat het grote publiek en verschillende Apple -werknemers al een aanzienlijk bedrag hebben bijgedragen aan de oorzaak uit hun eigen zakken, maar dat hij denkt dat het bedrijf als geheel “altijd meer kan doen”.

Apple staat misschien op een van de marathon van een productrelease, met de iPad Mini en de vierde generatie iPad recent in de schappen liggen, naast de nieuwe iMac tot de herfst in de komende weken, maar alles verbleekt in onbeduidendheid als je denkt aan de verwoesting Dat is achtergelaten door Sandy. Er zijn levens verloren gegaan, buurten zijn vernietigd, evenals talloze huishoudens worden nog steeds achtergelaten zonder enige vorm van kracht in de slechtst getroffen gebieden. Het menselijk verlies houdt geen rekening met de miljarden dollars aan faciliteitenschade die ook door de orkaan is geproduceerd.

Als onderdeel van hun deel om meer als bedrijf te doen, doneert Apple $ 2,5 miljoen aan de hulpinspanningen die worden behandeld en georkestreerd door het prachtige Amerikaanse Rode Kruis -liefdadigheidsinstelling. De e -mail schetst de hoop van Tim Cook dat het bijgedragen geld zal helpen “gezinnen, bedrijven, evenals buurten herstellen en herbouwen”. Het wederopbouwproces zal veel meer duren dan de hoeveelheid verhoogde geld en bijgedragen door Apple, maar in een wereld waar bedrijven historisch catastrofes zoals deze hebben gebruikt om te proberen zelfpromotie te krijgen, is het uitstekend om te zien dat Apple niets meer doet dan injecteren dan injecteren dan injecteren geld in het hulpfonds.

(via 9to5Mac)

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *