Skype voor iPhone en iPad bijgewerkt: voegt ondersteuning voor Bluetooth -headset en Picture Stabilization

Skype voor iPhone en iPad bijgewerkt: voegt ondersteuning voor Bluetooth -headset en Picture Stabilization

Skype toe heeft vandaag een update uitgedrukt voor zijn prominente iOS -apps, waarbij zowel de iPad als de iPhone -versies nieuwe versies krijgen. De lijst van toevoegingen is relatief kort, waarbij twee voor velen bijzonder gunstig zijn, en dat een veel meer pijn is dan een functie.

Met de update, die ons evenveel brengt als versienummer 3.5.84, heeft Skype de langverwachte mogelijkheid toegevoegd om telefoontjes te voeren met behulp van een Bluetooth -headset of koptelefoon, iets dat veel, inclusief het hele Redmond Pie -team, zou suggereren Ik ben er geweest over die dag één. Als we telefoontjes kunnen bellen met behulp van draadloze headsets met behulp van onze celverbinding, waarom zouden we dit dan niet willen doen met behulp van Skype?

Op software gebaseerde anti-shake-aanpassing is ook toegevoegd, in de hoop de misselijkheid-inducerende beweging te minimaliseren die gewoonlijk hand in hand komt met videobellen. We hebben allemaal gebruik gemaakt van Skype, FaceTime of nog een systeem wanneer de andere viering hun gadget gewoon nog steeds niet kan houden. Skype gelooft dat hun innovatie kan helpen om daar vanaf af te komen, en dat moet een buitengewoon geweldig ding zijn!

Uit de App Store:

Wat is er nieuw in versie 3.5.84

* Bluetooth -ondersteuning voor iPhone 4, iPhone 3GS, iPod Touch 4e generatie, evenals iPad 2 * inkomende emoticons; Uitgaande emoticons weergegeven wanneer ingegaan in teksttype * Verbeterde video met beeldstabilisatie * Nieuwe eenvoudig te gebruiken interface * Marketing wordt getoond aan personen die geen Skype-krediet hebben, een belidmaatschap of premium lidmaatschap * Bugfix voor veiligheidskwetsbaarheid

Het belangrijkste nadeel van deze update is echter de toevoeging van advertenties aan de app. Als je niet iemand bent die een Skype -abonnement heeft, of iemand die altijd Skype -credit score heeft verbonden met hun account, dan wordt je, wanneer bijgewerkt, onderworpen aan visuele advertenties in de app, hoewel Skype uitstekende moeite heeft gedaan om te beloven dat we dat we beloven dat we Krijgt geen audio -advertenties tijdens onze oproepen. Nadat ze dat hebben verklaard, zouden we niet geschokt zijn als dat op een bepaald punt in de toekomst veranderde!

We zijn grote fans van de Skype iOS -apps hier bij Redmond Pie, evenals met name de onlangs uitgebrachte iPad -client. We hopen alleen dat de toevoeging van advertenties niet veel afbreuk doet aan de ervaring.

Toch, eerder dan te betalen!

Skype kan nu worden gedownload vanuit de App Store, zowel voor zowel iPad als iPhone/iPod Touch.

Bekijk onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery om nog veel meer apps voor uw iPhone, iPad en iPod Touch te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *