Update HTC One M7 met op Kitkat gebaseerde aangepaste ROM

Het is veel meer dan veertien dagen geweest omdat de introductie van de Nexus 5 en de release van de Android 4.4, Codenaam Kitkat. Hoewel veel Nexus -individuen al genieten van de nieuwe Kitkat -traktatie, is er een grotere gemeenschap van Android -individuen die geen andere methode hebben dan over te schakelen naar een op Kitkat gebaseerde aangepaste ROM om de nieuwe update te krijgen. Elke Android -persoon is op zoek naar een methode om op de een of andere manier Kitkat op zijn/haar apparaat te krijgen en daarom hebben we de afgelopen dagen de beschikbare ROM’s op basis van Kitkat voor verschillende apparaten gedeeld.

Vandaag zijn we een Kitkat -updatemethode voor de HTC One opgenomen. We wilden Android 4.4 -gebaseerde ROM’s verzamelen voor alle variaties van de telefoon. Helaas zijn er geen Kitkat ROM’s beschikbaar voor de T-Mobile-, AT&T en Sprint-ontwerpen van HTC One op dit moment, maar we zouden ROM’s toevoegen voor de linkse gadgets als ze langskomen.

Vrijwaring

We zijn niet aangesloten bij een van de hieronder genoemde ROM’s. Ons enige doel is om ze op één plek beschikbaar te stellen ten behoeve van de individuen en een uitgebreide stapsgewijze handleiding te bieden om ze veilig te installeren. Individuen zouden er rekening mee moeten houden dat het installeren van een aangepaste risico’s voor hun telefoon kan vormen en het feit dat we een paar van hen met succes hebben geëvalueerd, we niets garanderen. Als u zoveel bent als deze lijn, doe het dan aan uw eigen aansprakelijkheid en geef ons niet de schuld of schreeuw de respectieve ontwerpers voor enig ongeluk. Het is uw telefoon, het is uw beslissing.

Voorwaarden

Voordat u een aangepaste ROM kunt installeren, zijn er een paar dingen die u zou moeten hebben op uw HTC:

Root Access

Een aangepast herstel zoals CWM of TWRP. Houd er rekening mee dat Kitkat de meest recente versie van het aangepaste herstel nodig heeft dat u gebruikt. Als u TWRP gebruikt, zorg er dan voor dat u ten minste versie 2.6.3.2 of hoger hebt. CWM -individuen moeten hun herstel bijwerken naar versie 6.0.4.5.

Als u geen geroote HTC -één hebt, kunt u dit gemakkelijk en veilig doen door onze rooting -tutorial te volgen. Als u al root -toegang en CWM/TWRP op uw telefoon hebt, kunt u eenvoudig het meest recente herstelbeeldbestand downloaden en het flashen met behulp van CMD door uw telefoon in de fastboot -modus te plaatsen. U kunt uitgebreide stappen vinden bij het installeren van het herstel op de tutorial -pagina van rooting.

Verizon HTC One -individuen kunnen deze root -gids gebruiken om te rooten en de meest recente CWM/TWRP op hun apparaat te installeren. Ga naar deze tutorial en volg de daar gegeven aanwijzingen.

Downloads

Alle op Android 4.4 gebaseerde op maat gemaakte ROM’s die hieronder zijn opgemerkt, bevinden zich momenteel in een bèta -fase. Verwacht daarom geen bugless prestaties. Geef ze gewoon een kans om een ​​kijkje in de nieuwe Kitkat te hebben en als het heerlijk smaakt, blijf er dan bij. Naarmate nieuwe updates worden vrijgegeven, worden hopelijk veel bugs opgelost. Alle ROM’s zijn volledig praktisch en omdat ze zijn gebaseerd op CM -builds, ondersteunen ze ook thema’s die kunnen worden gedownload van de Play Store.

Het enige dat niet werkt, is kunst (Android runtime) die te vinden is onder designeropties. Als u de ROM voor uw apparaat kunt downloaden, klikt u op de link na de apparaatnaam. Als er veel meer zijn dat een persoon die is opgemerkt voor uw telefoonmodel, download dan slechts één.

Download de Android 4.4 ROM

HTC One International (GSM/LTE):

CM 11 Beta 7: M7ul_signed_111713_171951.zip

Ftl cm11 onofficieel: ftl_cm11_htc_one_ul_11-9-13.zip (getest)

Tripndroid TripKat CM-M7: Tripndroid_Tripkat_M7-Ota-Eng.noeri_003.zip (getest)

Sprint HTC One:

CM 11 Beta: CM-11-20131113-Unofficial-M7SPR.ZIP

Verizon HTC One: Cyanogenmod 11 onofficieel:

Cyanogenmod 11 onofficieel: CM-11-20131115-unofficial-m7vzw.zip

Download nieuwste superuser:

UPDATE-SUPERSU-V1.69.ZIP

Hoe installeren:

Kopieer het gedownloade Android 4.4 ROM -bestand, GAPPS -pakket en Supersu Zip naar uw telefoon.

Start uw HTC One in herstelmodus op: Schakel de telefoon uit en houd het volume omlaag + stroomtjes bij elkaar totdat het scherm opduikt en het apparaat de bootloader -modus weergeeft. Gebruikmakend van het volume -down -toets, markeer herstel en druk vervolgens op de aan / uit -toets. Als alternatief kunt u ook de herstelmodus invoeren met behulp van deze apps.

Belangrijk: na het CWM/TWRP -herstel te hebben gedaan, is het uiterst essentieel dat u uw huidige ROM back -ups maakt om ervoor te zorgen dat u deze later kunt herstellen indien nodig. U kunt dit doen met behulp van de optie “Back -up en herstel” (in CWM) of “back -up” -optie (in TWRP).

CWM -gebruikers:

Veeg gegevens / fabrieksreset, ga vervolgens naar mounts en opslag en veeg gegevens en systeem af.

Keer terug naar het hoofdmenu.

Selecteer ZIP installeren vanuit SDCard> Kies ZIP in SDCard -optie en selecteer het ROM -bestand.

Bevestig de installatie en wacht tot de installatie is voltooid.

Door de stappen 3 en 4 te herhalen, installeert u ook het GAPPS -pakket.

Wanneer het wordt geïnstalleerd, installeert u ook de update-SUPERSU-V1.69.zip op dezelfde manier.

Selecteer ten slotte opnieuw opstarten Systeemoptie.

TWRP -gebruikers:

Tik op de wip -knop en selecteer gegevens, systeem en cache.

Veeg de bevestigingsschuif.

Ga terug naar Tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *