Facebook registreert zelfs de conditie -updates en berichten die u niet samenstelt

Facebook, zoals we weten, is ‘s werelds belangrijkste sociale netwerk, met ruim meer dan een miljard actieve individuen die zijn service siert via mobiel, web, ook als andere dergelijke media. Met zo talloze inloggen op elk type van een keer, speelt Facebook -afspelen elke maand aan miljarden berichten en conditie -updates, en hoewel we ze gemakkelijk uit de publieke weergave kunnen verwijderen, zou we zo willen, het is typisch begrip dat wat wat wordt geëlimineerd, verdwijnt niet noodzakelijk voorgoed. Hoe zit het echter met de uitingen die we schrijven, maar niet noodzakelijkerwijs publiceren voor de wereld – worden ze bewaard in de grote ketel van Facebook van persoonlijke informatie? Nou inderdaad – inderdaad dat zijn ze.

Net als in uw gewenste e-mail-app, kan, wanneer u een bericht halfschrijft, uw pagina verliest, maar de tekst nog steeds herstelt met de map Dringen, gebruikt Facebook een vergelijkbare methode om veel van wat u schrijft op te slaan, maar om welke reden dan ook, don ‘ T kiezen om te publiceren.

Met de tijdlijnen van veel mensen bezaaid met mening, is het vaak een beroep op een paar van onszelf, maar vaak, na een beetje voorzichtige overweging voordat we op die publiceerknop drukken, wijzigen we onze geest aan. U hebt misschien natuurlijk aangenomen dat uw opmerkingen nooit meer zouden worden gezien, evenals de mogelijkheden, het hele concept van het samenstellen van de vermelde boodschap zal waarschijnlijk na een tijdje uit je geest zijn verdwenen. Dit maakt het misschien nog veel meer verontrustend dat Facebook het waarschijnlijk nog steeds ergens onder uw naam heeft opgeschreven.

Deze verzameling info is gevonden door Sauvik Das, een Ph.D. Trainee bij Carnegie Mellon en Summertime Software Application Engineer stagiair bij het Menlo Park Social Network, evenals Facebook -datawetenschapper Adam Kramer. De studie, die kijkt naar deze “zelfcensuur” -gewoonten waarbij individuen hun geest gewoonlijk aanpassen aan wat hun planning om te zeggen, keek naar 5 miljoen Engelstalige Facebook-gebruikers.

Naarmate het gebeurt, is het een code in uw browser, niet iets met name in het einde van Facebook, waardoor de sociale activiteiten al deze gegevens van u kunnen krijgen. Desalniettemin is het nog steeds nogal zenuwslopend om te ontdekken dat wat je doet, evenals wat je niet publiceert met Facebook, nog steeds wordt vastgelegd, evenals dat onze zelfmoderatie van materiaal dat we niet kiezen om te delen, misschien nog steeds op de loer ligt in cyberspace .

(Bron: Slate)

Misschien wil je ook inspecteren:

Hoe u kunt inspecteren of uw e -mail -ID evenals wachtwoord is aangetast in een cyberaanval

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *