Terug naar de toekomst gaan we met deze Flux Condensator PCB-badge

[Arnov] is een belangrijke fan van de rug naar de toekomstige franchise, dus hij wenst wat memorabilia uit de film om zijn werkgebied te verfraaien. Officiële memorabilia van succesvolle filmfranchises kan vrij duur zijn, dus [Arnov] heeft ervoor gekozen om in plaats daarvan iets te maken, het produceren van zijn eigen flux condensator PCB-badge.

Gelukkig is [Arnov’s] -stijl niet zo uitdagend als Doc’s uit de film (aan de rechterkant afgebeeld), dus het zou een geweldige deal gemakkelijker te repliceren moeten zijn. We hebben een eenvoudig LED-circuit aangedreven door een 8205s MOSFET, evenals beheerd door een Attiny Microcontroller. Er is een kleine diode voor automatisch schakelen tussen USB, evenals batterijvoeding, naast een paar huidige beperkende weerstanden voor de LED’s. Gelukkig behoeft [ARNOV’S] alleen 0,017 W naar stroom, dus er is geen plutonium nucleaire reactor nodig, evenals u snel aanmaakt met een gemeenschappelijke muntcelbatterij of met een USB. Dat is eerder een opluchting.

Zoals met veel van de projecten van [Arnov], ligt de schoonheid in zijn stijl in het detail dat hij locaties op de PCB-lay-out. In dit geval is het ontwerp een beetje gemakkelijker dan een paar van zijn andere werk die alleen nodig hebben om de knipperende LED’s in een “Y” -vorm te regelen om de fluxcondensator in de film te spiegelen. Hij voegt eveneens een beetje detail toe aan het zeefdruk om de esthetiek te helpen.

Wij geloven dat dit de moeite waard is om bij te dragen aan uw PCB Badge-collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *