Krijg de volledige dosis nieuwe materiaalstijl wallpapers met Platexo

Krijg de volledige dosis nieuwe materiaalstijl wallpapers met Platexo

als het gaat om personalisatie, het Android -systeem biedt veel opties, een van de moeilijkste keuze dat elk type individuele gezichten dat perfecte behang voor zijn/ kiest voor zijn/ Haar telefoon waardoor het scherm gewoon zal springen. Voor velen zijn wallpapers meestal een weerspiegeling van wat ze leuk vonden, het kan gewoon zijn om hun smartphone er geweldig uit te laten zien (zoals ik). Naast dat je zoiets bent zoals ik, zul je ook de strijd begrijpen die er is tijdens het doorbladeren van wallpapers.

Helaas kan het extreem vermoeiend worden bij het zoeken naar dat perfecte wallpaper, evenals in het bijzonder nadat Google vorig jaar de 5.0 Lollipop -update had gerold, de golf in materiaalstijl heeft bijna elk element van onze smartphone -omgeving overgenomen. Dit geldt ook voor wallpapers. Dus als u een van degenen bent die een verlangen naar materiaalstijl wallpapers heeft, hebben we een leuke beetje app genaamd Platexo voor u.

Deze bit -app is helemaal gratis van kosten en heeft een belangrijke verzameling wallpapers in materiaalstijl die volledig in uw verlangen in materiaalstijl passen. Opgericht door Mowmo, een newbie in de wereld van Android -stijl personalisatie, ondersteunt gadgets met Android 4.0 en hierboven.

Plaastexo-interface

Applicatie -interface
De applicatie -interface is extreem minimalistisch en eenvoudig te gebruiken voor iedereen. Wanneer u de app opent, schuift u gewoon vanuit de gedelegeerde openen het primaire menu, en kiest u vervolgens wallpapers om alle achtergronden te bekijken die deze app te bieden heeft. Vanaf daar is het gewoon gekozen voor degene die u wilt, en u kunt kiezen om het achtergrond meteen toe te passen of u kunt selecteren om het in uw interieurgeheugen op te slaan.

Dus je kunt doorgaan en downloaden en proberen met behulp van de onderstaande downloadlinks

[GooglePlay url = ””]
Eind zeggen

Voor mij persoonlijk heb ik voldaan aan al mijn materiaalstijlbehoeften met deze uiterst nuttige app en ik zou het aan iedereen willen voorstellen om exact dezelfde behoeften te hebben als de mijne.

Als u de app hebt of nog een vergelijkbare app die u begrijpt, laten we het dan begrijpen in de opmerkingen hieronder.

Lees volgende: Download en Stel Pixel 3 Launcher in op elk type Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *