Analist: iPhone 12 -verkoop nog steeds sterk ondanks een zwakkere vraag

Analist: iPhone 12 -verkoop nog steeds sterk ondanks een zwakkere vraag

JP Morgan Analyst, Samik Chatterjee, heeft een notitie uitgegeven aan beleggers die zijn 2021 iPhone -verkoopverwachtingen verlagen van 236 miljoen eenheden naar 230 miljoen eenheden. Hoewel een afname van de verwachtingen, is het nog steeds representatief voor een totale toename van 13% in vergelijking met vorig jaar.

Deze nieuwste investeringsnotitie geeft de overtuiging van Chatterjee aan dat de vraag naar de iPhone 12 verzwakt naarmate de tijd vordert.

Dus in feite is het een gemeenschappelijke manier voor de vraag naar een product dat ongeveer vijf maanden geleden werd vrijgegeven en dat een eerste piek in de interesse van de consument zou hebben gezien, maar na verloop van tijd langzaam zou afnemen. De verwachtingen van Chatterjee van 230 miljoen eenheden in 2020 tonen echter zijn overtuiging dat de vraag nog steeds sterk is voor de iPhone 12 en de hardware nog steeds eigen houdt tegen het verbeteren van de concurrentie.

Naast een natuurlijke vertraging in aankopen voor de iPhone 12-serie, wordt de beleggersnoot van JP Morgan gedeeltelijk ondersteund door minder dan verwachte vraag naar de iPhone 12 Mini. De iPhone 12 Small is de kleinste en veel goedkope smartphone in de iPhone 12 -serie en Apple – evenals investeerders – zou hebben gehoopt dat het een van de meest succesvolle apparaten in het bereik zou zijn gebleken. De iPhone 12 Small maakte in oktober en november slechts 6% van de iPhone 12 -omzet in de Verenigde Staten uit.

Vanwege die trage vraag verwachten Chatterjee en andere analisten dat Apple de iPhone 12 Small in het volgende kwartaal helemaal uit de productie zal halen.

Naast een natuurlijke vertraging voor een product dat 5 maanden oud nadert, hebben Chatterjee en zijn collega -JP Morgan -analisten gesuggereerd dat de herziening van 2021 iPhone 12 -zendingen ook zwakker is dan verwachte consumentenuitgaven in China. Kortom, mensen waren enthousiast over de iPhone 12 toen deze voor het eerst werd uitgebracht vanwege de opnieuw ontworpen van de hardware en de 5G -connectiviteit. Nu, na een periode van tijd, is de vraag verzwakt.

Allemaal redelijk gezond verstand en een trend die jaar na jaar herhaalt. Het goede nieuws voor Apple is dat het totale verkoopvolume voor de iPhone jaar op jaar is gestegen en waarschijnlijk dit jaar zal blijven.

(Via: Apple Insider)

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 14.4 met CheCKRA1N, hier is hoe [gids]

Download: iOS 14.4 Final IPSW -links, OTA -profielbestand samen met iPados 14.4 nu uit

Hoe je iOS 14.4 kunt downgraden op de gemakkelijke manier [tutorial]

Hoe slechte iOS 14 batterijduur afvoer [gids] te repareren

Converteer fabrieksgestuurde Apple CarPlay naar draadloze Apple CarPlay in uw auto gemakkelijk, hier is hoe

iPhone 12 / Pro -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

Beste iPhone 12, 12 Pro Case met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

Beste iPhone 12 Small Screen Protector: hier is een lijst die het controleren waard is

Beste iPhone 12 Pro Max -schermbeschermer: hier is een lijst die het controleren waard is

Jailbreak iOS 14.2 Checkra1n gebruiken, hier is hoe [gids]

Apple View ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *