Hoe u zowat elk type videogegevenstype kunt spelen op uw Android -gadget

Hoewel de meeste mediaspelers zich bezighouden met de typische audio en videoformaten, hebben ze meestal moeite om een ​​paar van de meer obscure extensies aan te kunnen. Als zodanig zijn er veel, veel externe media-spelen-apps die worden aangeboden die claimen die in wezen alle formaten afhandelen, evenals het aanbod van vandaag, rockplayer voor Android, voldoet aan exact hetzelfde motief.

VLC Media Player is, althans voor desktopgebruikers, een van de allerbeste die er is, evenals terwijl er een onofficiële Android -poort is, het stopt helaas met werken aan de hoogten die we gaan verwachten. Rockplayer wil die leegte vullen, en zal niet weg zijn van de meeste media -formaten.

De interface is leuk, evenals je kunt materiaal rechtstreeks van je SD -kaart spelen met heel weinig gedoe. VLC staat bekend om de afhandeling van ondertitels, en je kunt snel tonnen tonnen buiten ondertitels in rockplayer, naast .M3U -afspeellijsten.

Velen van jullie zullen, net als ik, zijn slenteren met een fase van het gebruik van Windows Media Player in de tijd die is aangenomen, en uiteindelijk gefrustreerd zijn geraakt door de constante afwijzing van talloze videobestanden. Hoewel rockplayer niet zo plezierig is om te aanschouwen als de levensreddende VLC-desktopclient, doet het een behoorlijk goed werk, en wordt het geactiveerd .AVI of .mkv die we hebben gooide met familielid aplomb.

Gezien het verklaart om te omgaan met .RMVB, .wmv, .Asf, .wma en SWF, kunnen we niet helpen onder de indruk te zijn van de gevarieerde aard van de datalestyles Rockplayer kan werken. Zoals de meeste apps in de Google Play Store, is er een gratis, lite -versie naast een betaalde optie. De gratis iteratie wordt ondersteund, evenals hoewel sommigen graag volharden met de vaak opdringerige extra, een groot deel van u zal hoogstwaarschijnlijk afstand doen van de verwaarloosbare vergoeding.

De ontwerpers van de app gebruikten om een ​​PayPal-betaalbare versie aan te bieden met Google Play Store, maar sinds de enorme G uitzondering, zul je de Rockplayer-website moeten zien voor meer informatie. Een betaalde marktversie zal uitkomen wanneer de ontwikkelaars de go-ahead naar Merchant krijgen, dus je beste keuze op dit moment is het pakken van de gratis versie en het handvat met de advertenties voorlopig.

Download Rockplayer Lite voor Android [Play Store Link]

Zorg ervoor dat u onze Android -apps -galerij inspecteert om meer apps voor uw Android -apparaat te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *