Pixelbrite is een LED-wand / salontafel die het beste wordt gedaan

Het bereik van deze taak is praktisch als kaak-dalen als last van de onderdelen. [Leonelabs] Telefoon roept de baanpixelbrite. Het is een zeer gepolijst modulair RGB-LED-paneelsysteem, evenals hij houdt het niet geheim. Wij zijn van mening dat het verstandig is om te bellen, bel de ontwikkel documentatie Mammoet. Als je een fan bent van fast-motion-assemblagevideo’s, heb hij je daar ook bedekt.

Het is fascinerend om dit te vergelijken met een paar van de Daft Punk-tafels van jaren terug. Het toont precies hoe de schaalvoordelen in de markt voor eventieve elektronica een nieuwe en economische producten hebben bijgestaan. Dit verschaffende is bijvoorbeeld een 10 × 10-raster dat buiten de typische 8 pixel brede positionering is gedicteerd door 8-bits microcontrollers. De reden voor de wijziging is dat dit geen matrix gebruikt die is ontwikkeld met het solderen van het point-to-point. Het maakt gebruik van een reeks RGB-pixels (WS2801).

De behuizing is eveneens een ding van schoonheid. De verdelers die elke cel omvatten, zijn laser gesneden schuimbord. Dit maakt de gewrichten extreem strak om te voorkomen dat licht lekt in de volgende cel. De behuizing is acryl gehouden op locatie door een aluminium railsysteem. vereiste veel meer dan één paneel? Geen probleem, een enkele connector kettingen één paneel aan de volgende. We hebben echter de kosten van materialen genoemd. Unemontemblage U kunt verwachten meer dan vijfhonderd botten te verminderen voor het genot van het zien van dit ding knipperen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *