Digi-toets maken veel, veel mooier

Digi-toets maken veel, veel mooier

, we houden ons allemaal van Digikey, maar van alle belangrijke element verkopers die er zijn, hun webinterface is echt niet zo geweldig. Er is veel op internetbronnen voor onderdelen veel, veel mooier, maar niets dat een groot Greasemonkey-script kan niet oplossen. Dit is het hele werk van [Ben], evenals voegt een ton echt, echt nuttige functies toe aan de Digikey Web-interface.

Eerstehop is heel veel foto’s het beste aan de bovenkant van de resultaten van de browse. Als u op zoek bent naar pin-headers of vreemde connectoren, is dit een verbazingwekkende nuttige functie die u helpt om het beste deel sneller te kiezen. Daarna is een ‘helper’-knop voor spanningen. Zoals u weet, heeft het kiezen van een deel met een 5V-ingang op verschillende keuzes, waaronder 3.3-5V, 2.3-6V, evenals 5-40V. Als u op de Helper-knop klikt, evenals ingeving van 5 V, kiest u alle ingangen in het filter met een 5V-onderdeel.

[Ben] ‘s taak is geĆ«valueerd met Firefox en chroom met greasemonkey-extensies. Ga naar zijn werkpagina voor een veel betere demo van alle functies voor deze echt fantastische tool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *