iOS 16 Beta 4 profielbestand downloaden van OTA -update zonder Dev -account vrijgegeven

iOS 16 Beta 4 profielbestand downloaden van OTA -update zonder Dev -account vrijgegeven

Hier is hoe u iOS 16 Beta 4 -configuratieprofielbestand en OTA -update kunt downloaden en installeren zonder een geregistreerde UDID- of ontwikkelaarsaccount.

Apple heeft nu iOS 16 Beta 4 en iPados 16 Beta 4 beschikbaar gemaakt om door ontwikkelaars te downloaden, en dat geeft aan dat de update kan worden verkregen door het over de lucht te downloaden zolang je het vereiste ontwikkelaarsprofiel hebt geïnstalleerd.

Als u een geregistreerde ontwikkelaar bent, bent u klaar om te gaan. Maar als je dat niet bent, is er nog steeds een manier om in het bèta -programma te komen zonder je aan te melden voor het openbare bèta -programma.

Het is echter cruciaal om te onthouden dat dit nog steeds bèta -updates zijn, zelfs als ze een beetje bovendien door de ontwikkelingscyclus zijn. Verwacht dat er problemen zijn, en er zijn nog steeds veel apps die niet op de juiste manier werken – als u op een app voor bankieren of werk vertrouwt, wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd dat het zich misschien niet gedraagt ​​met deze bèta’s geïnstalleerd.

Dat gezegd hebbende, laten we duiken in de stappen die u moet volgen om iOS 16 te installeren zonder een ontwikkelaarsaccount.

Stap 1: Start op uw iOS -apparaat safari en houd het ontwikkelaarsprofiel van internet. We kunnen de link hier niet delen, sorry daarvoor.

Stap 2: Download het profiel naar uw apparaat door op de downloadknop te tikken op de weergegeven pagina.

Stap 3: Als u gevraagd wordt: “Op welk apparaat wilt u dit profiel installeren?” Selecteer iPhone.

Stap 4: Druk in het scherm dat volgt op Installeren. Nadat het profiel is geïnstalleerd, wordt uw apparaat opnieuw opgestart.

Stap 5: Zodra uw apparaat opnieuw is opgestart, start u de app Instellingen, Navigeer naar Algemeen> Software -update en u moet de update “iOS 16 Developer Beta Ota” vinden die daar op u wacht.

Stap 6: druk op downloaden en installeren, leun achterover en ontspan.

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 15.6 op iPhone- en iPad -statusupdate

Download: iOS 15.6 laatste IPSW -links OTA -bestanden en iPados 15.6 nu uit

iOS 16 Beta -compatibele en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 Beta 4 downloaden, releasedatum: wanneer wordt verwacht dat Apple het zaait?

Download: iOS 16 Beta 4 IPSW -links voor iPhone, iPad Out nu voor ontwikkelaars

iOS 16 Beta 4 profielbestand downloaden van OTA -update zonder Dev -account vrijgegeven

Download iOS 16 Beta 4 IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *