Download: MacOS 10.14.6, TVOS 12.4, WatchOS 5.3, HomePod 12.4 Final Versions Uitgegeven

Download: MacOS 10.14.6, TVOS 12.4, WatchOS 5.3, HomePod 12.4 Final Versions Uitgegeven

Apple heeft officieel de laatste openbare versies van MacOS 10.14.6, TVOS 12.4, WatchOS 5.3 en HomePod 12.4 gezaaid. Alle compatibele Mac-, Apple TV-, Apple -weergave- en HomePod -eigenaren kunnen de relevante firmware -update voor hun hardware downloaden, nu het beste!

Apple heeft deze versies van software gedurende langere tijd in ontwikkeling gehad.

Die testperiode omvatte interne en externe testers, die allemaal de taak hebben om de platforms naar een vrij te geven. Ten slotte vinden we ons op dat moment.

Mac -eigenaren en geliefden zullen de meest recente versie van MacOS in handen willen krijgen, die nu beschikbaar is in de vorm van MacOS 10.14.6. Apple introduceerde een aantal redelijk goede en gevierde functies met de release van MacOS 10.14.5, maar gebruikt 10.14.6 om in wezen problemen op te lossen die het platform stabiliseren en de algehele prestaties verbeteren. Volledige changelog is als volgt:

De update van MacOS Mojave 10.14.6 verbetert de stabiliteit en betrouwbaarheid van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.
Deze update:
– Maakt gedownloade problemen beschikbaar in het gedeelte My Tijdschriften van Apple News+, zowel online als offline
– Voegt alle publicaties toe aan Apple News+, inclusief kranten, aan de catalogus bovenaan de nieuws+ feed
– Voegt de mogelijkheid toe om gedownloade tijdschriftproblemen in Apple News+ op te ruimen door de geschiedenis te selecteren> duidelijk> duidelijk duidelijk maken
– behandelt een probleem dat het maken van een nieuwe bootcamp -partitie op iMac en Mac Small met Fusion Drive verhindert
– lost een probleem op dat een hang kan veroorzaken tijdens een herstart
– Lost een grafisch probleem op dat kan optreden bij het wakker worden van de slaap
– Lost een probleem op dat ervoor kan zorgen dat de video op volledige schaal zwart lijkt op Mac Mini
– verbetert de betrouwbaarheid van bestanden ten opzichte van SMB

Waar Apple TV betreft, TVOS 12.4 Nu de meest recente openbaar beschikbare versie voor massaconsumptie. Apple plaagt een aantal serieus uitstekende verbeteringen met TVOS 13-Denk aan multi-user aanmelding-maar gebruikt echt TVOS 12.4 als een opstap naar die release in termen van verbeteringen en stabiliteitsverbeteringen.

Met dat in gedachten, als en wanneer u het proces van het installeren van deze update doorloopt, vindt u geen enorme functies-toevoegingen of functionaliteitsadd-ons. Voor degenen die eigendom zijn van een compatibele Apple TV -eenheid, gaat deze release over het veel aangenamer en betrouwbaarder maken.

Apple View heeft veel meer bereik dan Apple TV, wat inhoudt dat veel meer mensen zullen wachten om WatchOS 5.3 te installeren. Gelukkig is het hier. De belangrijkste wijziging is ondersteuning voor ECG ingeschakeld voor degenen in Canada en Singapore, evenals de terugkeer van Walkie-Talkie-app die eerder was uitgeschakeld vanwege een veiligheids- en beveiligingsprobleem.

Last but not least is HomePod 12.4 Firmware Update uitgebracht die ondersteuning van de HomePod van Taiwan en Japan toevoegt.

Compatibele Mac-, Apple TV-, Apple -weergave- en HomePod -eigenaren kunnen MacOS 10.14.6, TVOS 12.4 en WatchOS 5.3 definitieve versies downloaden met onmiddellijke effect door het relevante software -updatemechanisme ingebed in hun hardware.

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 12.4 laatste IPSW -links en OTA -update voor uw iPhone of iPad

iOS 12.4 Finale release -opmerkingen, changelog en functies die u moet weten over

Download iOS 13 Beta 4 IPSW -links, OTA -profiel samen met die van iPados 13 Beta 4

iOS 13 Beta 4 profielbestand downloaden zonder udid / ontwikkelaarsaccount, hier is hoe

iOS 13 Beta 5 / Public Beta 3 Download Releasedatum Verwachting

Jailbreak iOS 12.2 Gebruik van UNC0ver 3.3.0 IPA

Installeer WhatsApp -web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe iOS 13 / iPados 13 Beta te downgraden naar iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & installeer op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *