Hoe YouTube -meldingen te plannen op Android

YouTube is uitgegroeid tot een groot platform voor thuis entertainment. Talloze mensen wachten gretig op nieuwe video’s van hun favoriete kanalen zoals ze wachten op nieuwe afleveringen van een tv -programma. Daarom introduceerde YouTube het ‘Bell -pictogram’ dat je favoriete YouTubers je aanmoedigen om te drukken. Dit zorgt ervoor dat u een melding krijgt zodra ze een nieuwe video posten. Als je dat echter doet, wil je misschien YouTube -meldingen plannen zodat ze allemaal tegelijk worden afgeleverd.

Net als op tv houden veel mensen gemiddeld tientallen verschillende kanalen. In tegenstelling tot tv hebben veel kanalen geen regelmatige indieningstijd en schema. Dus als je meldingen hebt ingeschakeld voor een aantal verschillende kanalen, word je de hele dag door gebombardeerd met YouTube -meldingen. Ik heb dat zien gebeuren met zo veel mensen om me heen.

Daarom is het essentieel om YouTube -meldingen te plannen, zodat je niet willekeurig met hen wordt gebombardeerd. Het helpt niet alleen om niet afgeleid te worden, maar maakt ze ook veel nuttiger. Omdat het verkrijgen van een melding om een ​​YouTube -video te bekijken, bijvoorbeeld als je in een vergadering bent. Uw keuzes zijn om het te sluimeren of af te wijzen, wat ertoe kan leiden dat u het opnieuw vergeet. Of je kunt het gewoon laten blijven en je meldingslade rommelen.

Het is daarom beter om uw YouTube -meldingen te plannen op een tijd dat u weet dat u volledig vrij bent om video’s te bekijken. Voor talloze mensen die bijvoorbeeld voor het slapengaan kunnen zijn. Dus hier is hoe u YouTube -meldingen kunt plannen.

Plan YouTube -meldingen

Start de YouTube Android -app.

Tik op uw profielpictogram in de rechteronder.

Selecteer Instellingen op de volgende pagina.

Ga naar meldingen.

Tik op de tekst ‘Geplande digest’.

Selecteer een tijd die comfortabel voor u is en tik op gedaan.

Tik vervolgens op de geplande Digest -toggle om deze in te schakelen.

Nadat u een meldingstijd hebt ingesteld, krijgt u elke dag al uw YouTube -meldingen tegelijkertijd. Onnodig te zeggen dat je wilt dat YouTube -meldingen worden ingeschakeld bij aankoop om ze te ontvangen. Ga naar instellingen> apps en meldingen en tik op alle apps. Scroll naar beneden en selecteer YouTube, tik op Meldingen en schakel de schakelmeldingen in.

Dat is het! U hebt de YouTube -meldingen met succes tot een bepaalde tijd gepland. Nu word je op geen enkel willekeurig moment op de hoogte gebracht, maar op het moment dat je hierboven hebt opgegeven. Het zou ook alle meldingen omvatten. Wanneer uw geabonneerde kanaal bijvoorbeeld een nieuwe video berichten, wanneer iemand uw opmerking beantwoordt of leuk vindt, enz. Bovendien verschijnen alle meldingen als een enkele gebundelde meldingen. U kunt ze uitbreiden en lezen als een individueel bericht door eenvoudigweg op de hoofdmelding te tikken.

Lees volgende: Speaki leest luid meldingen op Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *