Monitor voor Bedridden-klanten streeft naar zorg

een van de geneugten van het zijn van een maker en hacker is het oplossen van problemen en vulbehoeften. Wanneer je beide kunt doen, is dat iets speciaals. [Rodrigo.mejasz] ‘s Project past zeker in die speciale categorie van het oplossen van een probleem en het vullen van een schrootvergrotende behoefte met zijn bedlegerige clientmonitor.

Terwijl [Rodrigo] -pagina’s projectpagina zijn motivatie voor het maken van dit project niet specificeert, hoeft men alleen te kijken naar hun plaatselijke medische faciliteiten of senior zorgfaciliteit om te begrijpen waarom dit apparaat zo geweldig is. Gezondheidszorgwerkers en zorgverleners zijn uitgerekt papier dun en hun aandacht wordt continu onderbroken.

Dit is waar de bedlagen client-monitor binnenkomt. Een gezonde persoon kan zichzelf verplaatsen als ze zich ongemakkelijk zijn, maar bedrachtigde klanten kunnen niet. Het is niet alleen dat een bedlagen cli├źnt niet uit bed komt, maar dat ze zichzelf niet kunnen verhuizen zonder hulp. Het resultaat is een geweldige hoeveelheid pijn. En als het uitgeschakeld is, kunnen drukbroek het resultaat zijn. Dit zijn niet alleen ongelooflijk onaangenaam, maar een toegevoegd gevaar voor een gezondheid van klanten.

De bedlegbrovende clientmonitor stapt in en biedt niet alleen een eiertimer als waarschuwing, maar helpt zorgverleners een positie van een klanten in bed in bed tegenover zelfs verschillende werkdiensten. Dit garandeert een continuïteit van de zorg die anders gemakkelijk te missen is.

De charme van deze build is in zijn toepassing, maar ook zijn eenvoud: het is gewoon een Arduino Mega, een TFT-schild met zijn Micro SD-kaart en het aanraakscherm zelf. Een paar LED’s en een zoemer zorgen voor waarschuwingen. Een zorgvuldig geconfigureerde interface maakt het gebruik van de apparaten duidelijk zodat het personeel onmiddellijk kan maken van de monitor.

Makers hebben een lange geschiedenis die in het medische veld duiken, zoals deze steekwondbehandelingsapparaat die de Dyson Award in 2021 won.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *