Lijst van alle wijzigingen die zijn geïntroduceerd in Android 5.0 Lollipop

Google plaagt de Android Lollipop OTA -update voor de Nexus -apparaten nu al een tijd De Lollipop -update wordt uitgesteld tot 12 november, wat leidde tot een veronderstelling dat de uiteindelijke ontwikkeling van Android 5.0 nog niet stabiel is. De trotse Nexus -individuen wachtten nog steeds op de Lollipop -smaak op hun gadgets en we zijn hier om hen een reden te geven om wat langer vast te houden.

Android 5.0 Lollipop -broncode werd slechts een paar dagen geleden naar AOSP geüpload en de mensen bij Cool Android hadden al een ontwerper Changelog samengesteld van de volledige wijzigingen in de reis van Kitkat naar Lollipop met behulp van een aangepaste versie van een script geschreven door EX -Googler Jean-Baptiste Queru. Kijkend naar de changelog voor de voorlopige build 5.0.0_r2 met meer dan 128.680 commits (ja! Je leest het goed), we geloven niet dat Google overdreven Lollipop de grootste update is sinds de oprichting van Android.

De opgenomen wijzigingen zijn alleen voor de AOSP en bevatten geen enkele vorm van aanpassingen in elk type eigen elementen die zijn opgenomen door Google of een type hardwarefabrikant, dus de werkelijke changelog zou veel groter zijn dan dit. De changelog is nogal te danken aan moleculair niveau en biedt inzichten in elke kleine aanpassing van Android Kitkat naar Android Lollipop en het meeste is puur technisch en is alleen ontwikkelaars. Dat beperkt geen enkel type Android -individu om te browsen met de eindeloze wijzigingen in de Android -lolly.

U kunt de Android 5.0 Changelog bekijken vanuit de onderstaande bronlink. Verlicht ons als u in de commentaren hieronder een nuttige informatie van de Changelog ontdekt.

Zie ook: geniet van materiaalstijl whatsapp met whatsappmd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *