Bespaar groot en betaal slechts $ 165 voor een volledig ontgrendelde iPhone SE 2

Amazon verkoopt nu een gerenoveerde 2e generatie iPhone SE voor slechts $ 165,95, een prijs die u in een iPhone brengt voor een waanzinnig lage prijs. U hoeft hier geen kortingscodes in te voeren of hier vouchers op het scherm te knippen, maar u moet snel handelen-Amazon zegt niet wanneer deze deal zal eindigen.

Het is ook vermeldenswaard dat we niet weten hoe veel van deze apparaten op dit moment ook beschikbaar zijn. Dat geeft, zoals altijd, aan dat u het risico zou kunnen lopen dat aandelen droog lopen voordat u uw bestelling plaatst. Handel zo snel mogelijk als je je op enigerlei wijze bezorgd bent over die potentieel overkomen. Amazon zou meestal de 2e generatie iPhone SE verkopen voor ongeveer $ 180, maar u kunt nu kopen en $ 14 en 7%besparen.

Koop: Apple iPhone SE 2e generatie, Amerikaanse versie, 64 GB, zwart – ontgrendeld van Amazon: $ 165,95 | Oorspronkelijke prijs: $ 180

De 2e generatie iPhone SE is volledig ontgrendeld en werkt met AT&T, T-Mobile, Sprint, Verizon, US Cellular, Cricket, Metro, Tracfone, Mint Mobile, enz. en lichaam vertoont geen tekenen van cosmetische schade zichtbaar vanaf 12 centimeter afstand. ” De batterij is ook goed om te gaan, waarbij Amazon opmerkt dat de iPhone “een batterij zal hebben die meer dan 80% capaciteit ten opzichte van nieuw is.”

Nogmaals, deze deal kan misschien niet lang duren en aandelen kunnen op elk moment opraken. Houd dat in gedachten als je jezelf een van deze hernieuwde iPhones wilt pakken voordat het te laat is.

Misschien wil je ook kijken:

Download: iOS 16.1 Beta 4 uitgebracht als openbare lancering nadert

Hoe slechte iOS 16 batterijduur afvoer [gids]

Jailbreak iOS 16.0.2 op iPhone- en iPad -statusupdate

iOS 16 compatibele en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 verborgen functies: 100+ veranderingen die Apple ons niet heeft verteld

Download: iOS 16.0.2 OTA -profielfossier, IPSW -links vrijgegeven

Download iOS 16 laatste IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *