Voeg vandaag 480 GB opslag in vaste state in uw pc toe voor een miezerige $ 59,99 [Oorspronkelijke prijs: $ 200]

U kunt nu deze betrouwbare SanDisk SSD plus 480 GB Solid State oprit voor slechts $ 59,99 via Amazon kiezen. De deal garandeert dat u een heleboel extra opslag krijgt met een betrouwbare prestatie van een producent die u kunt vertrouwen.

Een van de geweldige dingen van Sandisk is dat je echt weet dat je kunt rekenen op de hardware die uit de fabrieken komt. Het bedrijf is erin geslaagd een uitstekende geloofwaardigheid op te bouwen op een wereldwijde schaal voor het produceren van dit type product en is een van de meest vertrouwde bedrijven ter wereld geworden voor interne en externe opslag. Deze interne 480 GB SATA III SSD is daar gewoon een goed voorbeeld van en een die u in uw leven kunt brengen met een korting van 70% bijgevoegd.

Het biedt een aantrekkelijk, veerkrachtig ontwerp dat is ontwikkeld en ontwikkeld om trillingen en shock te doorstaan, die op zijn beurt helpt bij het idee om de gegevens in veilig en beschermd te houden gedurende langere tijd. De schijf is ook gebouwd met snelheid en prestaties in gedachten en is in staat om tot 20x sneller uit te voeren dan een standaard harde schijf die u al in uw apparaat heeft dankzij opeenvolgende leessnelheden tot 535 MB/s.

Sandisk suggereert ook dat dit product ideaal is “voor gemeenschappelijke pc -workloads” vanwege de SLC -caching die is ontwikkeld om Burst -schrijfprestaties te vergroten en om de prestaties van het browsen van web, e -mail te vergroten en audio en video te luisteren/bekijken. Als u een product van deze aard nodig hebt en in het proces geld wilt besparen, dan is dit zeker een Sandisk -deal die u niet alleen moet bekijken, maar ook met beide handen moet pakken.

Nu, wat je eindigt met al die geweldige 480 GB opslag zodra je het product bezit, is helemaal aan jou. Het kan worden gebruikt om alle soorten bestanden op te slaan, inclusief muziek, audio, foto’s van gekoesterde herinneringen, of zelfs slechts uren en uren van uw favoriete audio. Vul het tot het verlangen van je hart, maar zorg er gewoon voor dat je profiteert van de deal.

Koop: Sandisk SSD plus 480 GB SATA III 2,5 inch interne SSD van Amazon: $ 59,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 70

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 12.2 laatste IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

Downloaden: iOS 12.3 Beta 1 IPSW -links, OTA Update uitgebracht

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak Update aangeboden door UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak Status: dit is wat u moet weten

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 met UNC0ver en installeer Cydia, zo is hoe [tutorial]

Hoe je iOS 12.2 naar iOS 12.1.4 kunt downgraden op iPhone of iPad

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *