Download MacOS Mojave Beta 5 Wallpapers

MacOS Mojave is de opvolger van Apple’s Desktop -besturingssysteem High Sierra. De officiële verklaring werd op 4 juni 2018 afgelegd op de WWDC -conferentie. De MacOS Mojave Beta 5 is vrijgegeven voor de ontwerpers om te testen. Dit is echt belangrijk om het besturingssysteem te verfijnen. De ontwerpers zouden het Mojave -besturingssysteem gebruiken om te inspecteren op elk type knikken of bugs om te hameren. Bovendien zouden ze opmerkingen geven over de interface, evenals de bruikbaarheid van de nieuwe functies die Apple introduceert met elke nieuwe versie van het besturingssysteem.

De moeite waard om te lezen: Activeer Ultra Dark -modus en red de levensduur van de batterij op Galaxy S9/S9 Plus

MacOS Mojave -functies

Donkere modus
Van alle functies die op de bijgewerkte macOS zijn geïmplementeerd, is de Dark -modus mijn voorkeur uit het stel. Hoewel zwaar op onze zakken, gaat de Mac nu eenvoudig op onze ogen. Een nuttige en meest verwachte functie voor de Nyctofiles zoals ik. Duimen zo veel als Apple hiervoor.

Dynamisch bureaublad
In de situatie die u niet weet, dynamische desktopaanpassingen de atmosfeer volgens de tijd. Zonsondergang of zonsondergang elk detail direct voor uw ogen. Individuen kunnen zich meer verbonden voelen en zich bewust zijn van de werkelijke tijd in de wereld dan ooit tevoren. De dynamische desktop zorgt echt voor een meer realistische en realtime ervaring. Nu zou het bureaublad individuen op de hoogte stellen of ze ‘s avonds laat of vroeg in de ochtend werken.

Stapel
Een echt handig hulpmiddel dat uw gegevens omgaat zonder deze meer te verpesten. De stapelfunctie ruimt uw bureaublad op door gegevens op basis van hun typen te organiseren. Alle foto’s (.jpeg, .png, enzovoort) zouden bijvoorbeeld worden gegroepeerd in een enkele map met één afbeeldingen. Exact hetzelfde geldt voor muziekbestanden, PDF -bestanden, videogegevens en elk type andere gegevenstypen die onder een categorie kunnen worden geplaatst.

Finder zowel als snelle look
De Finder op de MacOS Mojave is uiteindelijk handiger dan voorheen. Integreer het met de Quick Look -functie van de MacOS Mojave en het werk wordt in een snap voltooid. Met de snelle look is er geen vereiste om zelfs een bestand te openen. Dit is precies wat het betekent. Om bijvoorbeeld audiogegevens bij te snijden, moet u de audiosoftwareapplicatie openen en voor het bewerken van PDF’s, moet u PDF -software openen. Met de Quick Look -functie kunt u dit echter allemaal doen in een enkele interface zonder de app echt te openen. Een slim geïmplementeerde functie inderdaad.

Andere mogelijkheden

FaceTime laat nu 32 mensen op hetzelfde moment koppelen. Denken aan het echte landgoed van de gadgets kan echter een beetje druk worden.

Verbeterde Mac Store.

Alle gebruikelijke beveiligingsverbeteringen die Apple elk jaar met deze apparaten levert.

U kunt hier alles over MacOS Mojave -functies bekijken.

MacOS Mojave Beta 5 wallpapers

Het Retina -scherm op de Apple -gadgets zijn de meest precieze schermen die een persoon nu kan krijgen. Het wordt helder voldoende om op klaarlichte dag te kijken en is een briesje om naar te kijken. Zoals altijd introduceerde Apple zowel gepolijste als biomorfe achtergronden voor zijn nieuwe Mojave -besturingssysteem. We hebben afgehandeld om alle 16 wallpapers in handen te krijgen die Apple heeft vrijgegeven tot de Beta 5 -versie. De resolutie van de bijgesneden wallpapers is 1125 x 2438 pixels.

Wallpaper preview
Dit is slechts een voorbeeld van de afbeelding. Niet de volledige resolutie. Bovendien hebben we de foto’s bijgesneden om uw smartphone -display volledig in vorm te geven. De foto’s van volledige resolutie worden aangeboden om te downloaden vanaf de link aan het einde van de publicatie [.zip].

Download link

Voor smartphones:

MacOS-Mojave-Beta-Stock-WallPapers-mobile.zip | Spiegel

Voor desktop:

Bovendien hebben we ook de desktopversie van de wallpapers in ultra 4K hoge kwaliteit met een resolutie van 5120 x 2880 px.

Stock wallpapers van Apple -apparaten:

iOS 12 wallpapers (8 wallpapers)

iPad Pro Retina Stock Wallpapers

iPhone x stock wallpapers (53 wallpapers)

iPhone 8 stock wallpapers (44 wallpapers)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *