Philrobokit Anito is geen Arduino

Philrobokit Anito is geen Arduino

een paar mensen in de Filippijnse Hackerspace Philrobotics een Pic-gebaseerde dev-bord die veel aanwijzingen kost van ‘The Microcontroller Board Iedereen houdt ervan om te haten,’ de Arduino.

Er zijn enkele verschillen tussen de PIC16F877A gebruikt in de anito, evenals de ATMEGA328 die in de Arduino wordt gebruikt: de foto heeft een beetje minder dan de helft van het flashgeheugen van de ‘mega en minder RAM, heeft echter een enigszins hoger kloksnelheid . Het zou geweldig zijn geweest om een ​​dev-bord te hebben met de headers van Arduino-stijl aangedreven door een van die nieuwe Pic32MX-chips, al dan ook sinds sommige echt, echt geweldige banen die we hebben gezien. We nemen alles wat we kunnen krijgen, maar zelfs als het een beetje veel meer munitie voor de PIC / AVR Heilige Oorlog levert.

Een echt fascinerend element van de anito is de IDE. Geschreven in Python, de PhilroBokit IDE heeft alle kenmerken van ieders die de voorkeur heeft die in de bedrading is geschreven, plus een paar extra functies: Autocomplete is een grote bonus, evenals de mogelijkheid om programma’s over Pickit2 ISP-header te publiceren. De IDE wordt ook aangeboden voor Windows en Linux (Nog geen Mac-poort), evenals voldoende moeten zijn om u van de grond te krijgen in de Wereld Photo Defin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *