3 geweldige app -switchers voor Android

3 geweldige app -switchers voor Android

Multitasking op Android is best zoet. Met recente vlaggenschepen die 4 tot 6 GB RAM inpakken, zijn de dingen alleen maar beter geworden.

Het maakt niet uit of u een zware gebruiker of een basisgebruiker bent, u maakt absoluut gebruik van de multitasking -functionaliteit op uw apparaat. We doen tenslotte zoveel op onze smartphones dat multitasking in meerdere apps een must is.

Hoewel het recente apps-menu redelijk goed is, zijn de apps van derden een beetje beter. Daarom hebben we een kleine lijst met 3 geweldige app -switchers voor Android samengesteld om u te helpen uw favoriete apps gemakkelijk en snel te bereiken.

Sesamrand

Sesame Edge is een krachtige app -switcher die wil multitasking een stuk krachtiger maken door u te helpen uw apps te bereiken en veel meer in slechts enkele tikken. Eenmaal geïnstalleerd, voegt het een activeren (op het vergrendelingsscherm en het startscherm) toe aan de rand van het scherm, dat erg subtiel is en overeenkomt met uw thema.

Het zit daar gewoon zonder afleidingen te veroorzaken. Tik op de Activate wanneer nodig en het laat je 10 van je veel recente apps zien. Onder deze apps staat een toetsenbord op het scherm waarmee u alles op uw telefoon kunt typen en zoeken. Anders dan dat, kunt u ook bepaalde snelkoppelingen maken om het werk sneller te doen. Vanaf nu ondersteunt het geïndividualiseerde snelkoppelingen voor Uber, Lyft, YouTube, Reddit, Play Store, Spotify, WhatsApp, Hangouts, Contacten, Chrome, Netflix, Maps, Waze en Google Now. En u kunt ook een ETA en geschatte prijs krijgen voor ritdiensten (Uber en Lyft) in de buurt.

[GooglePlay url = ””/]
Cirkel zijbalk

LMT Launcher en Lazy Swipe is al jaren mijn favoriete app -switcher. Nu heb ik een nieuwe favoriet – Circle Sidebar. Het heeft zeer basiscontroles en is zeer aanpasbaar. U kunt de activerende positie, hoogte en breedte aanpassen. Uw favoriete apps kunnen worden toegevoegd en pictogrampakketten kunnen worden toegepast voor apps in de zijbalk. De pictogramgrootte is ook verstelbaar. Het is gemakkelijk toegankelijk door alleen een veeg, het is toegankelijk vanaf elk scherm – zelfs binnen andere apps.

Circle Sidebar is ook beschikbaar in Pro -versie. Met Pro -versie kunt u snelkoppelingsactiviteiten toevoegen in de zijbalk. Bepaalde apps kunnen ook op de zwarte lijst staan.

Afgezien van apps en snelkoppelingen, hebt u toegang tot bepaalde snelle instellingen, zoals Wi-Fi Toggle, Bluetooth-schakelaar, schermrotatie, zaklamp, helderheidsregeling, vliegtuigmodus, afspeelbedieningen voor muziek, enz. Ook door middel van de zijbalk.

[GooglePlay url = ””/]
Ivy (zijbalk, widget, RSS)

Ivy is een beetje anders dan andere apps -apps, omdat het niet alleen toegang geeft tot meerdere apps waaronder u snel kunt schakelen, het toont ook tijd, contacten, datum, app -lade, enz. Met klimop kunt u widgets toevoegen en RSS Nieuws op het snelle paneel. Voor RSS krijgt u een aantal onderwerpen zoals technologie, sport, enz. En elk onderwerp heeft meerdere nieuwsbronnen. Het snelle paneel levert fragmenten van nuttige informatie om u uit te zien van de dingen die u moet weten zonder dat u naar een andere app moet gaan. Blijf op nieuws of aandelen zonder ooit een bepaalde app te lanceren, of krijg de informatie die u nodig hebt van widgets zonder dat u helemaal naar het startscherm moet gaan.

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *