3 nieuwe Gmail -functies die u moet begrijpen

E -mails zijn een noodzakelijk onderdeel van ons deskundige leven. En wanneer het betrekking heeft op e -mails, is Google nog steeds de koning. Hoewel er veel e -maildiensten op internet worden aangeboden, beleidt Gmail nog steeds de markt. Exact hetzelfde geldt voor zijn mobiele app. Gmail voor Android is de meest gebruikte e -mail -app. Daarom blijft Google het van tijd tot tijd verbeteren door nieuwe functies toe te voegen en de bestaande te verfijnen. Gezien het feit dat de I/O 2018, is Google op een rol en blijft het uitstekende functies naar zijn verschillende services brengen. Hier zijn hier 3 nieuwe Gmail -functies die onlangs zijn toegevoegd aan de Gmail -app voor Android dat u zeker nuttig zult ontdekken.

Disclaimer: Voordat u begint met het inspecteren van de functies die we hier noemen, zorg er dan voor dat u de huidige versie van Gmail uitvoert. En als je de app hebt bijgewerkt, maar nog steeds niet de functies ziet, wacht dan een tijdje. Een paar van deze functies zijn server-side updates en kunnen momenteel niet voor iedereen worden aangeboden.

Snoozing e -mails

Het sluimeren van een e -mail moet een van de meest gevraagde functies voor Gmail zijn. Het is echt moeilijk te geloven dat Google zo lang duurde om het toe te voegen in hun officiële e-mail-app, terwijl veel apps van derden deze functie al lang gebruiken. Nou, zoals de vermelding gaat – veel beter laat dan nooit.

U kunt tot slot e -mails in de Gmail -app sluimeren. Hier is precies hoe u dit moet doen.

Open de Gmail -app en tik op de knop Keuzes in de linkerbovenhoek van het scherm.

Scroll naar beneden naar instellingen in het navigatiemenu.

Tik op Algemene instellingen.

Tik op Swipe -acties.

Selecteer de zijde die u de snooze -functie wilt aanwijzen naar d.w.z. links of rechts.

Tik op Modificatie en kies Snooze uit de keuzes die op het scherm verschijnen.

Nu, wanneer u een e -mail naar de opgegeven richting veegt, krijgt u de keuze om het te sluimeren. Je kunt het snoozen voor later vandaag, morgen, later deze week, dit weekend en volgende week. En als je het voor een bepaalde datum en tijd wilt sluimeren, dan kun je dat ook doen.

Mis niet: 20 Google Maps -ideeën en technieken die u moet begrijpen

Vertrouwelijke modus

De vertrouwelijke modus is nog een nieuwe toevoeging aan de Gmail -app die veel mensen leuk zullen vinden. Tijdens het verzenden van een e -mail, als u de vertrouwelijke modus toestaat, wordt de e -mail na een ingestelde periode onmiddellijk verwijderd uit de inbox van de ontvanger.

Wanneer de vertrouwelijke modus is ingeschakeld, kan de ontvanger geen functies uitvoeren zoals kopiëren, doorsturen, afdrukken en downloaden.

Om een ​​e -mail in de vertrouwelijke modus te verzenden, tikt u op de drie stippen bovenaan Ideal Corner & kies de vertrouwelijke modus uit de opties. Op het volgende scherm kunt u de vervaldatum instellen die variëteiten van 1 dag tot 5 jaar.

Als u zin ​​hebt om de versterkingstoegang sneller dan de opgegeven tijd in te trekken, ga dan naar uw verzonden e -mails, kies de aangegeven e -mail en tik op “Toegang verwijderen”.

Niet -e -mails

De keuze om een ​​e -mail te losmaken is al jaren op internet aangeboden. Onlangs heeft het zijn methode gemaakt voor de mobiele app.

Het proces om een ​​e -mail te losmaken is relatief eenvoudig. Nadat u een e -mail hebt verzonden, ziet u de keuze om deze een paar seconden op de zwarte balk ongedaan te maken. Eerder toonde deze balk alleen de toestand van de e -mail. Vanaf nu ziet u de staat links en de keuze om aan de rechterkant ongedaan te maken.

Nadat u een e-mail ongedaan hebt gemaakt, wordt u teruggegooid naar het compose-scherm waar u de e-mail kunt bewerken en opnieuw kunt verzenden.

Gerelateerd artikel: Gmail voor Android: 7 trucideeën en technieken die u moet weten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *